28 / 04 / 2024

Dolar Kahini Selçuk Geçer yıl sonu dolar tahminini açıkladı!

Dolar Kahini Selçuk Geçer yıl sonu dolar tahminini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer'den güncel dolar kuru tahmini geldi. Geçer, sene sonu için dolar kurunda rakam verdi.



Piyaslarda Dolar Kahini olarak nam salan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den güncel dolar kuru tahmini geldi. Geçer, sene sonu için dolar kurunda rakam paylaştı.

Doların artık daha fazla yükselme şansını olmadığını iddia eden Selçuk Geçer ABD'de enflasyonun gerileme sinyali vermesinin önemine de değindi.

"DÜNYADA DOLAR DÜŞECEK AMA..."

Dolar Kahini Selçuk Geçer yıl sonu dolar tahminini açıkladı!

''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor." diyen Ekonomist Selçuk Geçer, "Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum. Dünyada dolar düşecek ama Türkiye'de dolar TL karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, yarın da olabilir 3 ay sonra da olabilir'' dedi.

"20 TL ÜZERİNE ÇIKABİLECEK"

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön