10 / 05 / 2024

Selçuk Koçak

Selçuk Koçak

Selöz Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Koçak, Özhan Oğuzman tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama: Araba fırlayacak, konut çakılacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu defa araba ve konut fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Araba fırlayacak, konut çakılacak...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Dolar kahini akılları aldı! Selçuk Geçer altın için zirve tarihi duyurdu! Altın için son fırsatlar!

Selçuk Geçer, altının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. İşte detaylar!

Dolar düşmeyecek diyen Ekonomist Selçuk Geçer rakam verdi! Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak

Dolar tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer ''dolar düşmeyecek'' diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak.

Selçuk Geçer'den yürek hoplatan dolar ve altın yorumu! Zengin olmak isteyenler hemen koşsun!

Ekonomist Selçuk Geçer'in son tahmini, dikkatleri üzerine çekiyor ve döviz bürolarında hareketlilik yaratması bekleniyor. Geçer'in dolar hakkındaki yorumları, piyasalarda merakla takip ediliyor.

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

Doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakamı açıkladı! Koşun, bakın!

Doları bile adam ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Elinde dolar olan yatırımcılar koşun, hemen bakın!

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Doların pik seviyesi resmen açıklandı! Dolar Kahini Selçuk Geçer son noktayı koydu! Hemen koşun bakın!

Döviz kurlarında dalgalanmalar devam ederken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların pik seviyesini açıklayarak son noktayı koydu. Hemen koşun bakın!

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, memur ve emekliye yapılan yüzde 25 zammın sadece bir kaç ay süreceğini söyleyerek ikinci zammın geleceğini açıkladı ve tarih verdi. Koşun hemen bakın!

Selçuk Geçer doları olanı uyardı! Paranız su gibi akıp gidecek

Yaptığı açıklamalarla özellikle de yatırımcılar tarafından sık sık takip edilen Ekonomist Selçuk Geçer açıklamalarını dinlemeyen kişilerin pişman olacağını dile getirirken önerileri ve açıklamaları oldukça merak edildi.

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Doların kritik eşiği aşacağı tarihi verdi

Ekonomist Selçuk Geçer, akıllara durgunluk veren dolar yorumu yaptı. Yüksek tahminleriyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Geçer, dolar için yıl sonu tahmininde bulundu. İşte tüm detaylar...

Selçuk Geçer, dolarda akıl almaz seviyeyi açıkladı!

Dolar yorumları ile Türkiye'de yüz binlerce kişi tarafından takip edilen Selçuk Geçer'den kritik dolar açıklaması geldi. İşte detaylar

Selçuk Koçak Haberi

Selçuk Koçak

Selöz Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Koçak, Özhan Oğuzman tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Selöz Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. 2) Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,...