02 / 05 / 2024

Selçuk Şahin kimdir

Selçuk Şahin kimdir

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, 8 Mayıs’ta evleneceği müstakbel eşine düğün hediyesi olarak 8 milyon TL’ye ev satın aldı.Şahin Evin iç dekorasyonu için 250 bin doları gözden çıkardı.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Selçuk Üniversitesi'ndeki lüks konutun sırrı çözüldü!

Konya Selçuk Üniversitesi içerisine inşa edilen havuzlu lüks konutun fotoğrafının sosyal medyada sıkça paylaşılması üzerine, Rektör Mustafa Şahin'den açıklama geldi. 

İzmir Selçuk’a katı atık transfer merkezi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmet verdiği ilçelerdeki çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor. Selçuk'ta hayata geçirilecek katı atık transfer merkezi, benzerlerinden farklı olarak tamamen kapalı sistemle çalışacak ve aynı anda 2 TIR’a birden aktarım yapılabilecek.

Yooistanbul'un reklam yüzü Selçuk Yöntem oldu!

Ortaköy-Ulus-Zincirlikuyu aksında hayata geçirilen ve lüks yaşam tarifinin anlatıldığı yooistanbul’un reklam filminin yüzü ünlü oyuncu Selçuk Yöntem oldu…

Konya Selçuk Üniversitesi'nin yeni binası açıldı!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binası açıldı.

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

Selçuk Özdağ'dan büyükşehirlere demokrasi meydanı önerisi!

AK Parti Manisa Milletvekili ve FETÖ/PDY Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, büyükşehirlere 'demokrasi meydanı' kurulmasını önerdi.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

İzmir Selçuk'ta kaçak yapılara geçit yok!

İmara uygun olmayan ve inşaat ruhsatı bulunmayan kaçak yapılar, Selçuk Belediyesi İmar Müdürlüğünün öncülüğünde Fen İşleri ekiplerince yıkılıyor.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

İZSU’dan İzmir Selçuk’a 17.3 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Selçuk ilçesinin 1970’lerden kalma 126 kilometrelik içme suyu şebekesini baştan sona yenilemek için çalışmalara başladı.

İZBAN Selçuk aksında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkaracak Selçuk aksının inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İstasyonun büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.

Selçuk Şahin kimdir Haberi

Selçuk Şahin kimdir

Selçuk Şahin nişanlısı Emel Deliyürek için kesenin ağzını açtı. Ünlü futbolcu 8 Mayıs'ta nikah masasına oturacağı müstakbel eşine Bağdat Caddesi'nde 3 milyon dolara (yaklaşık 8 milyon TL) ev satın aldı.


Evlendikten sonra oturacakları dubleks dairenin iç mimarisini ise Fırat Bozfırat ile Hakan Alver'e emanet etti. Şahin "Evin içi eşimin zevkine göre olsun" diyerek iç dekorasyon için 250 bin doları gözden...