10 / 05 / 2024

Selçuk soğuk hava tesisi töreni

Selçuk soğuk hava tesisi töreni

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi ortak hizmet projesi olan Ege'nin en büyük meyve-sebze işleme ve soğuk hava tesisi hizmete girdi. Aziz Kocaoğlu Selçuk soğuk hava tesisi açılışında tramvay müjdesi verdi.

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

Adapazarı'nda 16.7 milyon TL'ye icradan satılık soğuk hava deposu!

Sakarya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Semerciler Mahallesi 206 ada, 18 parselde yer alan soğuk hava deposunu 14 milyon 661 bin TL'ye icradan satıyor...

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Selçuk Özdağ Manisa'daki projeleri anlattı!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, birçok yatırım için bakanlıkların kapısını aşındırdıklarını ve Manisa için çalıştıklarını söyledi. Özdağ, sağlıktan turizme, spordan eğitime kadar birçok yatırımın müjdesini verdi.

Konya Selçuk Üniversitesi güneş santrali kurdu!

Konya Selçuk Üniversitesi de Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesine kurduğu güneş enerjisi santralleriyle elektrik üretmeye başladı.

Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları'nda Alarko Carrier tercih edildi!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete giren Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları Tasnif ve Paketleme Tesisleri’nin iklimlendirmesini sağlıyor.

İZBAN Selçuk aksında sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 milyon liralık yatırımla İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında büyük aşama kaydetti.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar evlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile evlendi.

Selçuk Sukas Alpiş İnşaat'ın satış pazarlama müdürü oldu!

İnşaat sektörünün başarılı Satış Müdürü Selçuk Sukas, Alpiş Group iştiraklerinden Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü oldu.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 600 konutluk proje!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Selçuk'a TOKİ'inin 600 dairelik toplu konut yapacağını, temelin gelecek yıl atılacağını açıkladı.

İzmir Selçuk'a 17.3 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Selçuk ilçesinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. 17.3 milyon liraya mal olacak bu tarihi yatırım kısa süre içinde başlıyor.

İzmir Selçuk Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

İzmir Milletvekili ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli, yakından takip ettiği, yeni Selçuk Devlet Hastanesi'nin inşaatına başlanacağı müjdesini verdi.

Selçuk soğuk hava tesisi töreni Haberi

Selçuk soğuk hava tesisi töreni

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Selçuk'u denizle buluşturacak 8 kilometrelik Pamucak tramvay hattı için proje çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Selçuk Belediyesi ortaklığında yapılan DeppoEfes, görkemli bir törenle açıldı. 


Törene izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekilleri Oğuz Oyan, Alaattin Yüksel, ilçe belediye başkanları ve muhtarlar da katıldı. Törende konuşan izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tesisin sadece Selçuk bölgesine değil Gümüldür, Özdere, Seferihisar, Ürkmez başta olmak Küçük Menderes bölgesine hizmet ederek meyvelerinin paketlenmesini, korunmasını, laboratuvarlarla dünya pazarlarına sunulmasını sağlayacağını söyledi. Meyve işleme, paketleme ve soğuk hava deposundan oluşan DeppoEfes, Selçuk'un ve bölge çiftçisinin emeğine değer katacak. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin maddi desteği ile 30 milyon liraya ilçeye kazandıran tesis, Ege'nin en büyük meyve - sebze işleme ve soğuk...