21 / 05 / 2024

Selçuk Sönmez İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Selçuk Sönmez İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Selçuk Sönmez İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Sönmez tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu sene içinde yükselerek 70 TL' olacağını söylemişti. Ardından yaptığı açıklama ise yatırımcıları adeta ters köşe yaptı. 

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seydullah Cüre tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Dolar Kahini Selçuk Geçer'den sürpriz açıklama! Doların füze gibi fırlayacağı tarih netleşti! Kemerlerinizi bağlayın!

Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıklayarak yatırımcıların yükseliş için hazırlıklı olmalarını söyledi.

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

Selçuk Geçer altını çizerek söyledi! Bu rakamı öpüp başınızın üstüne koyun! Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra doların geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. 

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın.

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

Selçuk Sönmez İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Selçuk Sönmez İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Selçuk Sönmez İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Sönmez tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Selçuk Sönmez İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.) Her türlü İnşaat taahhüt işleri, kat karşılığı inşaat yapımı, inşaat malzemeleri, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini,fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, prefabrik yapı malzemeleri, boya, bilumum nalburiye ve hırdavat malzemeleri, sıhhi tesisat malzemeleri, sauna ve havuz malzemeleri, bahçe ve bahçıvan aletleri,  demir, çelik, bakır, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon,  bağlantı elemanları, kesici takım malzemeleri, her nevi matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları, el aletleri, zımpara taşları, zımpara kumu, polisaj, parlatma malzemeleri,...