29 / 04 / 2024

Selçuk Üniversitesi kampüsü

Selçuk Üniversitesi kampüsü

Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü içine Selçuklu mimarisini yansıtan yeni rektörlük binası inşa ediliyor. Alaeddin Keykubat Kampüsü içinde hızla yükseliyor.

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Dolar bu kadar olacak! Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki duyan dövizciye ışınlanacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sözlerini gündeme taşımaya devam ediyor. Son dakika haberine göre güçlü dolar tahminleriyle tanınan Geçer, Aralık ayında doların ne olacağını söyledi.

Dolarda kıyamet işte şimdi koptu! Selçuk Geçer bu kez hem kötü haberi verdi hem de son dakika tahmini yaptı!

Yaptığı dolar tahminleriyle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, 'Söylemedi demeyin' diyerek, dolar için kıyamet tarihini açıkladı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra korkutan açıklamayı da yaptı

"Dolarda 19 Liraya Hazır Olun!’’ Piyasa uzmanı Selçuk Geçer uyardı..

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer sık sık altın ve dolar kuruna ait görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Kendi YouTube kanalından videolar yayınlayarak piyasaya ait yorumlarda bulunan Geçer, dolar kuruna ait yeni bir video paylaştı.

Dolar 6 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi!

Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi. Selçuk Geçer, söz konusu bu yükselişlerin sene sonuna kadar süreceğini belirterek, dolar için 22 TL seviyelerini işaret etti...

Doları nokta atışı bilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer bu kez gram altın için net fiyat verdi! Söylemedi demeyin

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer bu kez gram altın fiyatıyla ilgili iddialı bir tahminde bulundu.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, gençlere zengin olmanın sırrını açıkladı. Bayraktar çalışmaları devam eden iki SİHA projesiyle ilgili de ilk kez bilgi verdi.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesinin 2. ve 3. etabı için ÇED süreci başladı.

Selçuk Üniversitesi kampüsü Haberi

Selçuk Üniversitesi kampüsü

Selçuk'a yeni rektörlük binası Selçuk Üniversitesi (SÜ) yeni rektörlük binası Alaeddin Keykubat Kampüsü içinde hızla yükseliyor. Şehir merkezinde bulunan mevcut rektörlük binasının taşınacağı yönündeki açıklamaların ardından üniversite yönetime oldukça güzel bir proje hazırlayarak uygulamaya koydu. Üniversitenin adına yakışır şekilde Selçuklu mimarisi tarzında hazırlanan yeni rektörlük binası, 3 bloktan oluşacak ve bloklar arası 2 tüp geçit sistemi olacak. 



Ayhan İnşaat Şirketi tarafından yapımı üstlenilen rektörlük binası inşaatı Kasım 2016 yılında tamamlanacak Ocak 2015 tarihi itibariyle çalışmalara başlanan inşaat, hızla yükseliyor. Çalışmalar tamamlandığında oldukça görkemli bir görünüme kavuşacak olan rektörlük binasının iç kısmı da yine Selçuklu motiflerinden oluşacak Ayhan İnşaat Sahibi Halil Ayhan, Şantiye Şefi inşaat Mühendisi Hüseyin Özmen ve İnşaat Mühendisi Seda Eryaman, inşaatı devam eden Selçuk Üniversitesi Rektörlük Binası hakkında...