28 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den çok konuşulacak dolar uyarısı!

Selçuk Geçer'den çok konuşulacak dolar uyarısı!

Ekonomist Selçuk Geçer, elinde az miktarda dolar olanlara da seslenerek, ”Sakın satmayın” uyarısında bulundu.



Dolar kurunda yüksek tahminler veren ve bunun yüzünden BDDK tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapmayı düşünen vatandaşları uyardı.

Enflasyonun düşmemesi halinde dolar kurunun kontrol edilemeyeceğini söyleyen Geçer, 3 aya vurgu yaptı.

Geçer, “Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı” değerlendirmesini yaptı.

Selçuk Geçer den çok konuşulacak dolar uyarısı!

“DOLAR KURUNDANSERT HAREKETLER GELECEK”

Selçuk Geçer, “Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek” dedi. Dolar için kaçılmaz son uyarısında bulunan Selçuk Geçer, “Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz” yorumunda bulundu.

“SATMAYIN”

Dolar yükselişin devam edeceğini düşünen ünlü ekonomist Geçer, dolar sahiplerine seslenerek, zarar etmemeleri için ‘Sakın dolarınızı satmayın’ dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön