12 / 05 / 2024

selçuker gayrimenkul yatırım hukuk müşaviri

selçuker gayrimenkul yatırım hukuk müşaviri

Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş hukuk müşaviri Avukat Enise Selçuker vefat etti...

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da De Almeda Selıgmann Capital AG tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile MErter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

Rua Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rua Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ali Selçuk imzasıyla kuruldu.

Artika Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artika Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Özgür İnanç ve Selçuk Tekin ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Selçuker Gayrimenkul'den Konya'ya AVM!

Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var.

Konut Atölyesi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Konut Atölyesi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Hüseyin Sel, Mehmet Akif Dilsiz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi, Dolayoba Caddesi'nde kuruldu.

SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Sağdıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Ataşehir Barbaros Mahallesi, Deluxia Suites Sitesi'nde kuruldu.

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi'nde kuruldu

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği!

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 29 Ocak 2009 Perşembe günü ve 27125 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ kapsamında yer alan yasal hükümler...

selçuker gayrimenkul yatırım hukuk müşaviri Haberi

selçuker gayrimenkul yatırım hukuk müşaviri
Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş hukuk müşaviri Avukat Enise Selçuker vefat etti. Selçuker'in cenazesi 17 Şubat 2013 Pazar günü (yarın) ikindi namazında Üsküdar Şakir'in Camii'nden kaldırılıp, Karacaahmet aile kabristanına defnedilecektir. Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Rameks Turizm Seyahat A.Ş., Risk Yöneti Danışmanlık A.Ş., Bonjour USA A.Ş., Bluetime Inc., Selçev Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı ve ailesi taziye ilanı...