29 / 04 / 2024

Selçuklu Belediye Başkanı

Selçuklu Belediye Başkanı

Deneyim paylaşımında bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kampüs bölgesine yapılacak öğrenci yurdu ile üniversite öğrencilerinin Selçuklu standardında misafir edileceğini söyledi.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a soruşturma!

CHP’li belediyenin Mudanya'da, 107 zeytinlik alanı yasaya aykırı şekilde arsaya çevirip sattığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve 55 kişi hakkında soruşturma başlatılacak.

Selçuklu Belediyesi'nden 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Selçuklu Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Selçuk, Dumlupınar, Dikilitaş, Hocacihan ve Yazır Mahallesi'ndeki 7 arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak...

Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak'ta seçilecek!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.

Esenyurt belediye başkanının seçileceği tarih belli oldu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Belediye meclisinin, yeni belediye başkanını seçmek üzere 20 Aralık Çarşamba günü toplanması valiliğimizce uygun görülmüştür." diye açıklama yaptı. 

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Tuna seçildi. Mustafa Tuna, Sincan Belediye Başkanı olarak görev yapıyordu. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı 6 Kasım'da seçilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yeni belediye başkanını seçmek üzere 6 Kasım'da toplanacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti. Gökçek, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak Belediye Başkanlığını bırakıyorum" dedi. 

Selçuklu Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kongre merkezi!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Selçuklu Kongre Merkezi'ni 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 9 Kasım'da yapılacak..

Selçuklu Belediye Başkanı Haberi

Selçuklu Belediye Başkanı

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, deneyim paylaşımı kapsamında İnşaat Mühendisliği Fakültesi 1. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Geleceğin mühendislerine tavsiyelerde bulunan Başkan Altay, mühendisliğin de belediye başkanlığı gibi çözüm ve üretim anlayışı ile çalıştığını ifade etti. Altay, konuşmasında Konya ve Selçuklu Medeniyeti, İnşaat Mühendisliği ve Başkanlığı süresince yapılan çalışmalarındaki katkıları gibi konularda öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.


"Şehrimizdeki insan kaynağı açısından önemli bir merkez olan Selçuk Üniversitesi bizim için çok kıymetli ve değerli" diyen Başkan Altay, “Çünkü birçok insan bulunduğu yaşadığı şehirlerden okumak için buraya geliyor ve burada çok kültürlülüğü hep birlikte yaşıyoruz. Şehri yönetenler olarak bizlerde burada mutlu olmanız ve rahat bir eğitim görmeniz için çalışıyoruz. Sizleri misafir etmekten ve Konya’da bulunmanızdan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah Konya’dan hep...