29 / 04 / 2024

selçuklu ihale ilanları

selçuklu ihale ilanları

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Dikilitaş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 920 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 4 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 milyon 932 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Selçuklu Belediyesi ticaret ve mesken imarlı iki arsa satacak!

Selçuklu Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Selçuklu'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Selçuklu İlçesi Kayacık Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılıyor...

Selçuklu Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Selçuklu Belediyesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satılıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Selçuklu Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Selçuklu Belediyesi, Hocacihan Hanaybaşı, Dikilitaş ve Yazar Mahallelerinde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Selçuklu Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Selçuklu Belediyesi, Dikilitaş ve Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Konya Selçuklu'da 3.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya İli, Selçuklu İlçesi, Sille Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 5 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Konya Selçuklu'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Konya İli, Selçuklu İlçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 251 bin 961 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 17 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Selçuklu Belediyesi'nden 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Selçuklu Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Selçuk, Dumlupınar, Dikilitaş, Hocacihan ve Yazır Mahallesi'ndeki 7 arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak...

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu'daki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak..

selçuklu ihale ilanları Haberi

selçuklu ihale ilanları

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Dikilitaş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 12 milyon 920 bin TL olarak belirlendi.


GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR
Selçuklu Belediye Başkanlığından:
1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kaydı yazılı gayrimenkullerin 2886 Sayılı Yasanın 35/A Maddesi hükümleri dahilinde Kapalı Zarf Usulü ile satışları yapılacaktır. Şartname ve ekleri Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir.
2 - İhale 06/08/2020 Perşembe günü listede belirtilen saatte Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.
3 - Satış bedelinin ilk taksiti ihale onayının tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde ödenecek olup toplam taksit miktarı listede belirtilmiştir.
4 - Kanunun öngördüğü tapu harcı, ihale sebebiyle tahakkuk edecek gazete ilan...