02 / 05 / 2024

Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı nerede

Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı nerede

Yatırımlarına tam gaz devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde inşa ettiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı Küçükçekmeceli vatandaşların hizmetine açtı.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

Küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı açıldı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde inşa ettiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı Küçükçekmeceli vatandaşların hizmetine açtı.

Selçuklu Sızma Sosyal Tesisi açıldı!

Selçuklu Belediyesi tarafından Sızma Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesisler vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Sızma Mahalle Muhtarı Muhtarı Seyit Salan da katıldı.

Selçuklu Sızma Sosyal Tesisi'nin inşaatında son durum!

Selçuklu Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçeye bağlanan Sızma Mahallesi'ne çok amaçlı sosyal tesis kazandırıyor. Kaba inşaatı tamamlanan sosyal tesislerin toplamda 760 bin TL'ye mal olacak.

Selçuklu Kongre Merkezi ne zaman tamamlanacak?

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği (TUSKAD) tarafından düzenlenen deneyim paylaşımı programına katıldı.

Selçuklu Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

Yaptığı sosyal tesislerle vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Selçuklu Belediyesi sosyal tesis yapım ihalesini Doğukan İnşaat kazandı!

Selçuklu Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü 2014/90420 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Selçuklu Belediyesi encümen salonunda gerçekleşen ihaleye on firma teklif verdi.

Selçuklu'ya bilim merkezi, müze ve sosyal tesis yapılacak!

Selçuklu'ya Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor.

Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın mimarisinde Selçuklu izleri yer alıyor!

Cumhurbaşkanlığı muhabirleri aylardır tartışılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na önceki gün ilk defa Papa’ nın ziyaretiyle girdi. Yeni Cumhurbaşkanlığı binasının mimarisinde Selçuklu izleri ve yeşil mermerler kullanılmış...

Selçuklu Evleri fiyat!

Selçuklu Evleri fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 193 adet konuttan meydana gelen Selçuklu Evleri projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Selçuklu'da kentsel dönüşüm kararlılığı!

Selçuklu da kentsel dönüşüm kararlılığı sürüyor. Selçuklu Belediyesi, tren yolundan başlayıp Beyşehir Çevre yoluna kadar devan eden ve içinde 8 mahalle bulunan bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor.

Selçuklu Evleri teslim tarihi!

Selçuklu Evleri teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Selçuklu Evleri'nde 36 aya kadar vade farksız taksitlendirilebiliyor...

Selçuklu Evleri nerede?

Selçuklu Evleri nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 193 adet konuttan meydana gelen Selçuklu Evleri projesinde dairelerin alanları 119 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor...

Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı nerede Haberi

Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı nerede


Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde hayata geçirdiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı hizmete açtı.


Doğayla iç içe park alanı, yapay deresi, göleti ve çocuk oyun grupları ile misafirlerine keyifli zamanlar geçirmeyi vadeden yepyeni bir sosyal tesisi daha vatandaşların hizmetine sunan Küçükçekmece Belediyesi, böylece ilçeye ikinci sosyal tesisini kazandırmış oldu.


210 KİŞİ KAPASİTELİ TESİSTE ÜCRETSİZ OTOPARKTA YER ALIYOR


Ahşap ve modern mimarisiyle göz dolduran Selçuklu Sosyal Tesisleri, 120 kişi içerde ve 90 kişi açık terasta olmak üzere toplamda bin 210 kişiyi ağırlayacak. Otoparkı, seyir alanları ve piknik alanlarıyla da dikkat çeken tesis çevresinde, 1000 kişilik amfi tiyatro ve sahne binası da yer alıyor. Küçükçekmece Belediyesi bu alanda konserler düzenleyerek, çeşitli etkinlikleri de katılımcılarla buluşturacak. Selçuklu Sosyal Tesisleri, 51 dönümlük yeni park...