05 / 05 / 2024

selçuklu yeni tesis yatırımları

selçuklu yeni tesis yatırımları

Selçuklu’ya eğitim ve sağlık alanında iki önemli tesis inşa edilecek. Sille’ye kazandırılacak 12 Derslikli Okul ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs alanına yapılacak hasta konuk evi imzalar atıldı.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Selçuklu'ya 511 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri için konut üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Konya Selçuklu'ya 1057 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Selçuklu'da 1057 adet yeni konut inşa edecek.

Konya Selçuklu'ya 3 yeni anaokulu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Selçuklu Belediyesi, 4 anaokulundan sonra ihtiyaç olan bölgelere 3 anaokulu daha inşa ediyor.

7 Renk Selçuklu haftaya satışta! Yeni proje!

Seha Yapı yeni projesi 7 Renk Selçuklu'yu Konya Selçuklu'da hayata geçiriyor. 7 Renk Selçuklu projesi ilk kez Konya Gayrimenkul Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Selçuklu Belediyesi'nden 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Selçuklu Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Selçuk, Dumlupınar, Dikilitaş, Hocacihan ve Yazır Mahallesi'ndeki 7 arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak...

Konya Selçuklu'ya yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kosova Mahallesi’nde yapımına başlanan mahalle konağında çalışmalar sürüyor.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

Fatsa'ya Selçuklu mimarisinde yeni belediye binası geliyor!

İzmir Fatsa'da Selçuklu mimarisinde yeni belediye binası inşa edilecek. Belediye binasının 2018 yılının Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

Konya Selçuklu'ya iki yeni tesis müjdesi!

Selçuklu’ya eğitim ve sağlık alanında iki önemli tesis inşa edilecek. Sille’ye kazandırılacak 12 Derslikli Okul ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs alanına yapılacak hasta konuk evi imzalar atıldı.

Dinler İnşaat'tan Konya Selçuklu'‫ya yeni proje!

Dinler İnşaat Genel Müdürü Mehmet Bahadır Dinler, Konya Selçuklu'‫da Farabi Hastanesi mevkiinde 65 daire ve 13 işyeri yeni proje yatırım ve satışlarına başladıklarını söyledi.

selçuklu yeni tesis yatırımları Haberi

selçuklu yeni tesis yatırımları


Selçuklu Belediyesi daha önce gerçekleştirdiği örnek projelerle ilçenin sağlık ve eğitim alanındaki ihtiyaçlarını karşılarken Türkiye’de birçok belediyeye de ilham kaynağı oldu. Sille Subaşı Mahallesi’ne kazandırılacak 12 derslikli okul binası ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsüne kazandırılacak hasta konukevi protokolü imzalandı.  Konya Valiliği’nde düzenlenen protokol imza törenine Konya Valisi Yakup Canbolat, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve hayırsever işadamı Nurullah Ercan katıldı.                                   


Hasta Konukevi


Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsüne kazandırılacak hasta konukevi, 48 oda 98 yatak kapasiteli olacak. Maddi durumu iyi olmayan, ayakta ya da yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının konaklaması ve ihtiyaçlarını gidermesi için...