17 / 05 / 2024

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat adres 

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat adres 

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Ekti tarafından kuruldu.

Konya'da 318 adet gayrimenkul 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Hem KDV'den hem de emlak vergisinden muaf!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde yer alan 318 adet Hazine taşınmazını satıyor. Söz konusu satışta en çok 24 ay taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte merak edilenler...

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Milli Emlak o ildeki 73 adet arsa, arazi ve konutları 8 taksitle satıyor! İhalesi 27 Şubat'ta!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 73 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut, Selçuk Kutur ve Serkan Vatansever ortaklığında kuruldu.

Son dakika haberi! Bakan Selçuk açıkladı: 2 ay prim desteği verilecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nisan ve mayıs aylarında yiyecek ve içecek sektörlerinde çalışanlara prim desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Bakan Selçuk duyurdu! Yarın son gün!

 Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, istihdam ve çalışma hayatı alanındaki akademik çalışmaların destekleneceği 'Akademik Çalışma Programı'na başvuruların yarın sona ereceğini duyurdu.

Bakan Selçuk açıkladı! 2.2 milyon kişi faydalanacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, iş ve meslek danışmanlığı hizmetini daha etkin bir şekilde kullanacaklarını belirterek, "Bu kapsamda yaklaşık 2.2 milyon kişinin bu hizmetten yararlanmasını hedefliyoruz" dedi.

Bakan Selçuk açıkladı! O ödemeler yarın başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk “Harp ve Vazife Malullerimizin Ek Ödemelerini yarın yapacağız” dedi.

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Ekti tarafından kuruldu.

2021 yılında AGİ ne kadar olacak?

Yeni ücretle asgari geçim indirimi, GSS primi ve tazminatlar da değişti. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, "Bekar ve çocuksuz işçi için asgari ücret net 2 bin 825 lira 90 kuruş olurken, evli ve 3 çocuklu 3013 lira 72 kuruş asgari ücret alacak." dedi.

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat adres  Haberi

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat adres 

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Ekti tarafından kuruldu.

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracatını yapmak. Resmi ve özel inşaatlarının ihalelerine girmek. gerektiği ihalelerinin malzemelerinin teminini sağlamak teknik malzeme ve işçilik hizmetlerini gerçekleştirmek. 2- Gerekli paslanmaz malzemelerinin alımı satımı ithali ihracatını yapmak. metal ve demir malzemelerinin teminini sağlamak. Şirket her türlü menkul ve gayrimenkuller alabilir ve komisyonculuk yapmamak kaydı ile satabilir. Rehin alabilir, ipotek alabilir verebilir. Müdürlerin önerisi ile şirket yapacakları işlerini değiştirebilir.

Adres: Şemsipaşa Mah. 13. Sk. No: 2 İç Kapı No: 2...