03 / 05 / 2024

Selda Erensoy

Selda Erensoy

Geçtiğimiz 1-2 yıl içinde açılan yeni alışveriş merkezlerine ödenen astronomik kiraları baz alan Profilo, Capitol, Agora (İzmir) gibi eski sayılabilecek alışveriş merkezleri, "Yeniler pahalı, biz ucuz kaldık", "Dolar düştü, koşullar değişti" gibi gerekçel

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selda Göksu tarafından kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Selda Yıldız tarafından kuruldu.

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Muhammed Akçakaya ve Selda Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol İlkhanı ve Selda Yavaş ortaklığında kuruldu.

Kaide Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaide Yapı Denetim Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selda Sever tarafından kuruldu.

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Erol tarafından kuruldu.

SC Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SC Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Claus Soon-Woo Christiansen ve Selda Durmuş tarafından kuruldu.

Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selda Ekici tarafından kuruldu. 

Apex Clinic Sağlık Turizm Reklam Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Apex Clinic Sağlık Turizm Reklam Pazarlama Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan, Selda Öztürk ve Serkan Özcan ortaklığıyla kuruldu...

Remedy İstanbul Turizm Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remedy İstanbul Turizm Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Karahan, Mine Kaya ve Selda Günarslan ortaklığında kuruldu. 

Üddenoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üddenoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile  bugün Selda Baysal tarafından kuruldu. 

Selda Erensoy Haberi

Selda Erensoy

Astronomik kiralar eski alısveriş merkezlerini harekete geçirdi. Bu aralar Türkiye perakende sektörünün gündeminde alışveriş merkezlerinin yüzde 60'lara varan zam talepleri bulunuyor. Geçtiğimiz 1-2 yıl içinde açılan yeni alışveriş merkezlerine ödenen astronomik kiraları baz alan Profilo, Capitol, Agora (İzmir) gibi eski sayılabilecek alışveriş merkezleri, "Yeniler pahalı, biz ucuz kaldık", "Dolar düştü, koşullar değişti" gibi gerekçelerle kiralara yüzde 60'a varan zamlar yapmak için girişimlerde bulunuyor. Kontratı devam eden mağazalar ise genel giderlerdeki yüklü artışlarla karşı karşıya kalıyor.


HUZURSUZLUK ÇIKABİLİR


Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Ali Murat Kızıltaş, son günlerde pek çok dernek üyesinden bu doğrultuda şikayetler aldıklarını belirtiyor. Kızıltaş, "Bu sorunla karşı karşıya kalan üyelerimize eski kontratlarının baki olduğunu, böyle bir zorunlulukları olmadığını anlatıyoruz" diyor. Ancak önümüzdeki günlerde huzursuzluklar çıkabileceğini söylüyor.


EMRİVAKİ HOŞ DEĞİL


Faik...