19 / 05 / 2024

Selective Dolphin

Selective Dolphin Kartal iletişim!

Alper İnşaat'ın yeni projesi olan Selective Dolphin projesinde ön talepler telefonda alınıyor. Kartal'daki projede çalışmalar ise devam ediyor. İşte Selective Dolphin Kartal iletişim bilgileri...

Kartal Selective Dolphin Evleri!

Kartal'da deniz manzaralı alanda Koçtaş'a 250 metre mesafede inşa edilecek olan Kartal Selective Dolphin Evleri'nde çalışmalar sürüyor. Projede bir yandan da telefonda ön talepler alınıyor.

Alper İnşaat Selective Dolphin Kartal Projesi!

Telefonda ön taleplerin toplandığı Alper İnşaat Selective Dolphin Kartal Projesi'nde yer alan konutların fiyatları henüz belirlenmedi. Projede yer alan daireler deniz manzaralı olarak tasarlanacak.

Selective Dolphin Kartal projesinde ön talepler toplanıyor!

Telefonda ön taleplerin toplandığı Selective Dolphin projesi, Kartal'da deniz manzaralı alanda hayata geçiriliyor. Çalışmaların devam ettiği Selective Dolphin Kartal projesinde satışların ne zaman başlayacağı belirlenmedi.

Selective Port Pendik'te 148 bin 802 TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 148 bin 802 TL'den başlangıç gösterdiği Selective Port Pendik projesinde yer alan daireler için ödeme koşulları yeniden düzenleniyor. Projede daire seçenekleri 1+1'den başlıyor.

Alper İnşaat Selective Port'ta 148 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

148 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut satışlarının yapıldığı Alper İnşaat Selective Port projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Selective Port: En iyi fiyat, en iyi kazanç!

Pendik2te yer alan Selective Port projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Selective Port Pendik'te ön satışlar için son gün 31 Aralık! 148 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 148 bin 802 TL'den başlangıç gösterdiği Selective Port Pendik projesi kapsamında yer alan daireler için ön satışlar 31 Aralık tarihine kadar devam edecek...

Selective Port Pendik'te 148 bin TL'ye! Ön satışlarda son gün 31 Aralık!

Ön satışlar için son gün 31 Aralık olarak belirlenen Selective Port Pendik projesinde yer alan daireler için peşin satış fiyatları 1+1'lerde 148 bin 802 TL'den başlıyor.

Selective Port projesinde dairelerin teslim tarihi Kasım 2016' da!

Alper İnşaat tarafından hayata geçirilen Selective Port projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Selective Port projesinde dairelerin teslim tarihi Kasım 2016' da yapılması planlanıyor.

Selective Port teslimleri Kasım 2016'da!

Lansmana özel indirim imkanları sunan Selective Port projesi Pendik Ankara Caddesi ’nde inşa ediliyor. Selective Port ön talep satışları 31 Aralık tarihine kadar devam ediyor.

Pendik Selective Port'ta 123 bin TL'ye! Ön talep satışlarında son gün 31 Aralık!

Ön talep satışlarının başladığı Pendik Selective Port projesinde dairelerin fiyatları 123 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Pendik Selective Port'ta ön talep satışları için son gün 31 Aralık...

Selective Port’ta ön talep satışları başladı! 123 bin TL'ye!

Alper İnşaat’ın Pendik Ankara Caddesi’nde yükselen yeni projesi Selective Port’ta 31 Aralık’a kadar sürecek olan ön talep satışları başladı. Projede 1+1 dairelerin peşin fiyatı 123 bin liradan başlıyor.

Selective Dolphin Haberi

Selective Dolphin

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...