25 / 05 / 2024

selective port avantaj

selective port avantaj

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Selective Port projesi toplam 320 adet konuttan meydana geliyor...

Babacan Port Royal Konutları fiyat bilgisi 2017!

Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 17 indirim avantajı sunuluyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Babacan Port Royal kampanyalı ödeme planı!

Babacan Port Royal kampanyalı ödeme planı kapsamında vade farksız 50 ay taksit avantajı sunuluyor. Babacan Port Royal'de fiyatlar 263 bin 124 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Babacan Port Royal Sefaköy ev fiyatları 2017!

Babacan Port Royal Sefaköy ev fiyatları 263 bin 124 TL'den başlıyor. Babacan Port Royal projesinde 50 ay sıfır faizle taksit avantajı sunuluyor...

Port Royal Babacan teslimleri ne zaman?

Babacan port Royal projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirildi. Konut fiyatları 249 bin TL'den başlayan projede 50 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

Port Royal Babacan Holding güncel fiyatlar!

Babacan Holding imzasıyla Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilen Port Royal projesinde 50 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Babacan Port Royal'de lansman öncesi son fırsat!

Babacan Port Royal’de ön talep sürecindeki fiyat avantajı devam ediyor. 50 ay sıfır faiz avantajıyla satışa sunulan ‘Babacan Port Royal, yatırımcının karşısına lansman öncesi kaçırılmayacak fırsatlarla çıkıyor.

Babacan Port Royal’e ön satışlarda yoğun talep geldi!

Babacan Holding’in lokasyonunun en lüks ancak en ulaşılabilir projesi ‘Babacan Port Royal’, ön talep satışlarıyla rekor kırıyor. 0.59 faiz, 120 ay vade avantajıyla satışa çıkan ‘Babacan Port Royal’e, ön satışlarda yoğun talep geldi.

Selective Blue'da yüzde 20 kar avantajı!

Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede ön talep fiyatları 550 bin liradan başlıyor..

Kartal Selective Blue yüzde 20 fiyat avantajıyla ön talepte!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep avantajı!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Selective Port'ta 2 bin 850 lira peşinatla!

13 bin 141 metrekare alan üzerinde yer alan Selective Port’ta toplam 320 daire bulunuyor. %72’lik açık alana sahip proje, kaliteden lükse, doğadan konfora, eğlenceden spora kadar her şeyi bir arada sunuyor.

Selective Port'ta 3+1 daireler 469 bin 340 liraya!

Selective Port’ta kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle daire sahibi olunuyor. Projede piyasa koşullarının altında vade oranları sağlanıyor.

selective port avantaj Haberi

selective port avantaj

Selective Port projesinin içerisinde loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, kameriye ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, sosyal tesisler, yüzme havuzu ve kafeler ile güneşlenme alanları bulunuyor.


Selective Port Kurtköy daire fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 157 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 220 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 325 bin liradan başlangıç gösteriyor.


İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yer alan Selective Port projesi 13 bin 141 metrekare alan üzerine yayılıyor. Ön satış süreci devam eden proje toplam 320 adet konuttan meydana geliyor.


Ankara Caddesi üzerinde yükselen Selective Port projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede konumlanıyor. Projede uygun fiyatlardan faydalanmak için son gün 31 Ocak olarak belirlendi.


Selective Port Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1...