02 / 05 / 2024

Selective Prestige Konutları

Selective Prestige Konutları

Toplam 119 adet dairenin yer aldığı Selective Prestige projesi, Alper İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor...

Selective Prestige Konutları'nda 120 ay vade imkanı!

Ataşehir’in Şerifali’nin en prestijli projesi Selective Prestige, sınırlı sayıda daire için ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve kampanya alternatifleri sunuyor. Anlaşmalı banka üzerinden 12 ay ile 120 ay arasında vadelendirme yapılması da mü

1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları ne zaman teslim edilecek?

Antalya'da Ekpa İnşaat tarafından hayata geçirilen 1207 Antalya Prestige 1. Etap konutlarında satışlar devam ediyor. Peki, 1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje

Ekpa İnşaat tarafından Antalya'da inşa edilen 1207 Antalya Prestige konut projesi 3 etaptan oluşuyor. 1207 Antalya Prestige projesinin ilk etabı satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Prestige Konutları'nda 24.1 milyon TL'ye satılık 3 daire!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Üsküdar'da bulunan Prestige Konutları'nı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 142 bin TL olarak belirlendi.

Yunusoğlu Dalyan Prestige!

Toplam 20 bin metrekare arsa alanına inşa edilen proje İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde yükseliyor. Yunusoğlu Dalyan Prestige projesinde konutların alanları 250 metrekareden başlıyor.

Dalyan Prestige fiyat!

Çeşme merkeze 5 dakikalık mesafede inşa edilen projede 30 adet villa yer alıyor. Dalyan Prestige fiyat listesi kapsamında konutlar 550 bin Dolar' dan başlangıç gösteriyor.

Alper İnşaat Selective Dolphin Kartal Projesi!

Telefonda ön taleplerin toplandığı Alper İnşaat Selective Dolphin Kartal Projesi'nde yer alan konutların fiyatları henüz belirlenmedi. Projede yer alan daireler deniz manzaralı olarak tasarlanacak.

Selective Port Pendik'te 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 157 bin TL'den başlangıç gösterdiği Selective Port Pendik projesinde yer alan konutlar için lansman dönemine özel indirim seçenekleri devam ediyor. Projede toplam 320 konut bulunuyor.

Pendik Selective Port'ta 1+1 daire 157 bin lira!

Toplam 320 adet daireden meydana gelen Selective Port Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Pendik Selective Port'ta 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ön talep sürecine özel avantajlı fiyat ve ödeme seçeneklerinin devam ettiği Pendik Selective Port'ta yer alan konutların fiyatları 157 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Selective Port projesinde ön talepler için son gün 24 Kasım!

Selective Port projesi kapsamında ön talep döneminin sonuna gelindi. 24 Kasım'da sona erecek ön talep süreci sonrasında projede konutlar satışa çıkacak. Projede toplam 320 daire yer alıyor.

Kurtköy Selective Port ön talep toplamaya devam ediyor!

Kurtköy Selective Port projesinde yer alan konutlar için ön talep süreci devam ediyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Kurtköy Selective Port projesinde 320 konutun ön talep süreci devam ediyor!

Kurtköy Selective Port projesinde yer alan konutlar için ön talep süreci devam ediyor. 320 konuttan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Alper İnşaat Selective Port projesinde ön talep fırsatları devam ediyor!

Alper İnşaat Selective Port projesinde yer alan konutlar için ön talep fırsatları devam ediyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve de 3+1 ile 4+1'lerden meydana geliyor.

Selective Prestige Konutları Haberi

Selective Prestige Konutları

Tek blok halinde yükselen Selective Prestige projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon  konut tiplerinden oluşuyor. Projede dairelerin satış sürecine devam ediliyor.


İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Şerifali bölgesinde inşa edilen Selective Prestige Evleri'nde yer alan blok giriş+19 katlı olarak tasarlandı. Projede toplam 119 adet daire bulunuyor. 


Ataşehir Merkez’e 2 dakika, TEM’e ve Çamlıca Bağlantı Yolu’na 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika mesafede yükselen Ataşehir Selective Prestige'de konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.



Selective Prestige Ataşehir'in sosyal alanları arasında; masa tenisi odası, squash salonu, pilates ve fitness salonları, sauna ve buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, çocuk oyun parkı, seyir terası, cafe ve keyif bahçesi mevcut.


Teslim tarihi Haziran...