03 / 05 / 2024

Selective Port Pendik'te 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Selective Port Pendik'te 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Daire fiyatlarının 157 bin TL'den başlangıç gösterdiği Selective Port Pendik projesinde yer alan konutlar için lansman dönemine özel indirim seçenekleri devam ediyor. Projede toplam 320 konut bulunuyor.



Selective Port projesi, Anadolu Yakası'nda Pendik  Ankara  Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Proje;  Alper İnşaat  tarafından yükseliyor. 


Toplam arsa alanı 13 bin 141 metrekare olan  Selective Port  Pendik projesinde ön satış fırsatları ve lansman indirimleri devam ediyor. 


Daire fiyatlarının 157 bin TL'den ve metrekare birim fiyatlarının 2 bin 100 TL'den başladığı Selective Port Pendik'te 320 konut yer alıyor. 


Selective Port Pendik te 157 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Selective Port Pendik projesinde yer alan daire seçeneklerinin alanları 55 metrekareden başlıyor ve 299 metrekareye kadar yükseliyor. 


Selective Port Pendik projesinde daire seçenekleri ise 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  


Selective Port Pendik projesinin sosyal alanlarında loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, sosyal tesisler, kameriye ve dinlenme alanları, güneşlenme alanları ve yüzme havuzu ile kafeler bulunuyor. 


Selective Port Pendik iletişim bilgileri

444 11 89

www.selectiveport.com


projeye sor



Geri Dön