28 / 04 / 2024

selekta yaşam lansman fiyatları

selekta yaşam lansman fiyatları

Halkalı Selekta Yaşam projesinde fiyatlar 485 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 5 peşinat veya 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

21. yüzyılın örnek insan yerleşkesi olarak nitelendirilen Nefes Assos, merakla beklenen lansman etkinliğini, tarihi Fişekhane’deki toplantı ile gerçekleştirdi. Ekolojik yaşam arayışı içinde olanların referans noktası olan Nefes Assos, 21. yüzyıl insan yerleşkesi olarak bir ilke imza atıyor.

Selekta Yaşam konut fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası'nın Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Selekta Yaşam'da daire satışları devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Selekta Yaşam konut fiyatları...

Halkalı Selekta Yaşam fiyatları!

Güney İnşaat tarafından inşa edilen Selekta Yaşam Halkalı projesi 118 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Halkalı Selekta Yaşam fiyatları!

Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları!

Toplamda 118 adet daireden meydana gelen Selekta Yaşam Halkalı projesinde uygun fiyat avantajı ile daire satışları sürüyor. İşte, Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları... 

Selekta Yaşam nerede?

Selekta Yaşam nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 2 blokta toplam 118 adet daireden meydana gelen proje Güney İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 

Selekta Yaşam Halkalı fiyat!

Güney İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen Selekta Yaşam projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. 

Selekta Yaşam fiyat listesi!

Selekta Yaşam, Güney İnşaat tarafından Halkalı'da hayata geçiriliyor. Projede lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

Halkalı Selekta Yaşam'da 485 bin TL'ye! Yeni proje!

Halkalı Selekta Yaşam projesinde fiyatlar 485 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 5 peşinat veya 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Park Yaşam Santorini'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

İzmir’in en temiz havasının bulunduğu lokasyonda, 74.000 metrekarelik inşaat alanına sahip, Park Yaşam Santorini İzmir projesinde lansman dönemi başladı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri lansman fiyatları!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri lansman fiyatları 286 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri 24 ay sonra yapılacak.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı yapıldı!

Etra Holding’in öncülüğünde, ABD’nin yaşlı yaşam uzmanı Avendelle ve Acıbadem Sağlık Grubu’nun çözüm ortaklıkları ile HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul Silivri'de kapılarını açıyor.

selekta yaşam lansman fiyatları Haberi

selekta yaşam lansman fiyatları

Selekta Yaşam projesi, Güney İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Halkalı Meydan'a 100 metre mesafede yer alan projede 118 adet konut bulunuyor.

Halkalı Selekta Yaşam projesi birbiriyle bağlantılı iki blok şeklinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Selekta Yaşam'da 1+1 dairelerin fiyatları 485 bin TL'den 3+1 dairelerin fiyatları ise 750 bin TL'den başlıyor.

Güney İnşaat Selekta Yaşam projesinin teslimleri Mart 2019'da yapılacak. Projede lansmana özel olarak yüzde 5 peşinat veya 60 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Selekta Yaşam'da; fitness salonu, hamam, sauna, çocuk oyun alanları ve otopark mevcut.

Web: http://www.guneyinsaat.com.tr
Telefon: 0212 495 10 11