10 / 05 / 2024

Selen Beytekin inşaat mühendisi

Selen Beytekin inşaat mühendisi

İnşaat mühendisi, mimar ve caz sanatçısı Selen Beytekin, Dünya Caz Günü'nda kendi hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu....

Selen Beytekin: Konserden çıkıp, şantiyeye giderdim!

İnşaat mühendisi, mimar ve caz sanatçısı Selen Beytekin, Dünya Caz Günü'nda kendi hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu....

Selen Beytekin kimdir?

İnşaat Mühendisliği 3. sınıfta tesadüfen İlham Gencer ile tanıştıktan sonra profesyonel olarak müzik hayatına atılan Selen Beytekin kimdir?

İnşaat Mühendisi Selen Beytekin'den caz performansı!

Bir inşaat mühendisinden profesyonel caz sahne performansı izlemek çok rastlanır bir durum değil. Selen Beytekin buna bir örnek. Tulumuyla şantiyeden çıkıp şık gece elbiseleriyle sahnede caz söylüyor.

Selen Energy inşaat mühendisi aranıyor!

Beşiktaş'ta bulunan enerji ve inşaat sekötründeki faaliyet gösteren şirkete alt yapı konusunda en az 5 yıl deneyimli inşaat mühendisi alınacak...

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Selen Beytekin inşaat mühendisi Haberi

Selen Beytekin inşaat mühendisi

İnşaat mühendisliği ve mimarlık bölümü mezunu olan Selen Beytekin, şantiyelerde çalışırken çok sevdiği müzik hayatını profesyonel bir şekilde devam eden Selen Beytekin, özel açıklamalarda bulundu. Hürriyet'ten Uygar Taylan'ın haberine göre; Beytekin, Dünya Caz Günü vesilesiyle sohbet etti. 

1- İnşaatlarda toz toprak içinde çalıştıktan sonra sahnelere ve o pırıltılı dünyaya geçmek nasıl oluyor?
İş hayatım ve müzik her zaman birlikte ilerledi. Gece konserim bittikten sonra sahne kıyafetlerimi çıkarıp şantiyeye gittiğim, sabaha kadar beton döktüğüm çok olmuştur. İki tarafı da profesyonel bir şekilde yönetirken yaptığım işlerin ciddiyetinin bozulmaması için çok uğraştım. Bu uğraşım sayesinde de hep çok yapıcı geri dönüşler aldım. İnşaatta ne zaman akustiği güzel bir yer bulsam, hemen şarkı söylemeye başlarım.

2- Ne üzerine eğitim aldınız? Sahneye çıkmaya ne...