02 / 05 / 2024

Selena Gomez malibu ev

Selena Gomez malibu ev

Selena Gomez, bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı23 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, günlüğü 2 bin 900 dolara (yaklaşık 8 bin TL) Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Angel Luıs Martınez Gomez ve F.Antonıo Ubeda Garcıa ortaklığında kuruldu.

Pink, Malibu'daki evini 14,9 milyon dolara satıyor!

Amerikalı şarkıcı ve Motokros yarışçısı Pink, Malibu’da yer alan, denize sıfır şekilde konumlanan evini 14,9 milyon dolara satışa sundu.

Leonardo DiCaprio Malibu'daki malikanesini satışa çıkardı!

Oscar ödüllü oyuncu, Malibu'dan 1998'de 1.6 milyon dolara satın aldığı evini 10 milyon dolara satıyor. DiCaprio, yakın zamanda yine Malibu'dan bir konut için 13.8 milyon dolar harcama yapmıştı.

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Selena Yıldırım tarafından kuruldu.

Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini satışa çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde beşinci kez evlenen yıldız Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini 14.9 milyon dolara satışa çıkardı. 

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Avril Lavigne Malibu'dan malikane satın aldı!

Rock müziğin sevilen isimlerinden Kanadalı Avril Lavigne, Malibu'dan malikane satın aldı. Lavigne, bu malikane için 7.8 milyon dolar ( yaklaşık 62 milyon TL) ödedi.

Pierce Brosnan Malibu'daki evini 780 milyon TL'ye satıyor!

Pierce Brosnan, rol aldığı 1997 yapımı 'James Bond' filminden esintiler taşıyan evini 100 milyon dolara (780 milyon TL) satıyor...

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İstemkar tarafından kuruldu. 

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Miley Cyrus Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara sattı!

Herkesin evlerine çekilerek kendini karantinaya aldığı bir dönemde genç yıldız Miley Cyrus, Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara satarak birikimini artırdı.

Selena Gomez, Tom Petty'nin Encino'daki malikanesini satın aldı!

Gayrimenkul zengini Selena Gomez, 2017 yılında hayatını kaybeden müzisyen Tom Petty'nin Encino'da bulunan malikanesini 4.9 milyon dolara satın aldı.

Selena Gomez malibu ev Haberi

Selena Gomez malibu ev

23 yaşındaki genç yıldız Selena Gomez, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Kaliforniya, Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı. Kalacağı yeri, genellikle seyahat etmeyi seven kişilerin genellikle bütçesini dengelemek için tercih ettiği AirBnb'den bulan Gomez, kısa tatilinde bile lüks yaşamından ödün vermek istemedi.


73 milyonu bulan takipçileriyle okyanus manzaraları muhteşem yazlığın çeşitli yerlerinden pozlar paylaşan Gomez'in kiraladığı muhteşem yazlığın bir geceliği 2 bin 900 dolar (yaklaşık 8 bin TL).


Kendine özel bir plajı bulunan yazlıkta 4 yatak odası bulunuyor. M Beach olarak bilinen yazlıkta konaklanılan süre boyunca temizlik, Michelin yıldızlı aşçılardan yemekler, sörf dersleri ve içki servisi gibi pek çok hizmetten de yararlanılabiliyor.








Selena Gomez, Los Angeles'taki malikanesini...