03 / 05 / 2024

Selenium Ataköy Rezidans fiyatları

Selenium Ataköy Rezidans fiyatları

3 blok halinde toplam 321 adet konuttan meydana gelen Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesinde konutların metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL' den başlangıç gösteriyor

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Nivo Ataköy Rezidans ödeme koşulları!

Nivo Ataköy Evleri projesi Cathay İnşaat tarafından 17 katlı iki blok olarak hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 490 bin TL'den başlıyor...

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda Turan, Selenium Ataköy'den ev aldı!

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu.

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Nivo Ataköy Rezidans daire fiyatları!

Nivo Ataköy Rezidans daire fiyatları 405 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nivo Ataköy projesinde 314 konut ve 73 ticari birim yer alıyor...

Selenium Ataköy'de teslimler başladı!

Aşçıoğlu, İstanbul’un kalbi Ataköy’de tamamladığı ikonik projesi Selenium Ataköy’de konutların teslimine başladı.

Ataköy Sea Pearl Rezidans daire fiyatları!

Ataköy Sea Pearl Rezidans daire fiyatları 841 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Sea Pearl Rezidans'ta teslimler Temmuz 2017'de yapılıyor...

Sea Pearl Ataköy'ün otel ve rezidansını Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, Cityscape Global’e 2.7 milyar $ yatırım değerine sahip SeaPearl Ataköy ile katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, otel ve rezidans biriminin Jumeirah tarafından işletilecek olmasının projeye olan merakı artırdığını söyledi

Selenium Ataköy Rezidans fiyatları Haberi

Selenium Ataköy Rezidans fiyatları

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesi İstanbul Avrupa yakasında Bakırköy Ataköy'de yer alıyor. Selenium Ataköy, Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Selenium Ataköy Yenibosna 3 blok halinde toplam 321 konuttan meydana geliyor. Selenium Ataköy Rezidans fiyatları metrekare bazında 6 bin 250 liradan başlangıç gösteriyor.


Aşçıoğlu İnşaat Yenibosna projesi ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının ilk çeyreği olarak yanıt veriliyor. Projede banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. 


Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Aşçıoğlu Ataköy projesi 90 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.


Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesi sosyal olanakları arasında fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, dinlenme alanları, çocuk...