29 / 04 / 2024

selenium ataköy Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri

selenium ataköy Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

Migros'ta kırmızı et ürünlerine yüzde 15 indirim! 

Migros market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Migros'ta 31 adet kırmızı et ürünü yüzde 15 indirime girdi. İşte detaylar...

Carrefoursa'da yüzde 33'e varan kırmızı et indirimi! Yetişen kapacak! İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Carrefoursa Market kırmızı et ürünlerindeki indirim fırsatını duyurdu. Kampanya kapsamında kırmızı et ürünleri yüzde 33'e varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Carrefoursa'da kırmızı et ürünleri ne kadar indirime girdi? İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

Milyonlarca insan yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Ulusal Kırmızı Et Başkanı Ahmet Hacıince, Kurban Bayramı öncesi, kurbanlıkların et fiyatlarına göre hangi oranla yüksek satılacağını açıkladı. İşte detaylar…

Kırmızı et alamayan vatandaş balığa yöneldi! İşte 3 Mayıs 2022 Migros, Carrefoursa balık fiyat listesi...

Artan kırmızı et fiyatları vatandaşı balık etine yönlendirdi. Peki balık fiyatları ne kadar?  Migros, Carrefoursa balık fiyatları kaç lira? İşte 3 Mayıs 2022 Migros, Carrefoursa balık fiyat listesi...

Kırmızı et fiyatları son 1 ayda yüzde 30 arttı! İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 fiyat listesi!

Kırmızı et, KDV indirimine rağmen son 1 ayda yüzde 30’u aşan oranda zamlandı. Peki kırmızı et fiyatları düşecek mi? Kırmızı et fiyatları zincir marketlerde kaç TL? İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 güncel fiyat listesi!

Peker GYO, Ataköy Nef 22'deki 37 bağımsız bölümden 33.6 milyon TL kazandı!

Peker GYO'nun Ataköy Nef 22 projesinde yer alan 37 adet bağımsız bölümlerin (yüzde 100 hissesinin) piyasa değeri Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından 33 milyon 610 bin TL olarak takdir edildi. 

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

Selenium Retro Ataköy'de yaşam başlıyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci proje olan Selenium Retro, sakinlerine teslim edilmeye başladı.

selenium ataköy Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Haberi

selenium ataköy Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri

Kendi kalite standartlarını yaratarak bir markaya dönüşen “Selenium Projesi”ni Ataköy’e taşıyarak, İstanbul’un en gözde lokasyonlarından birinde yepyeni bir yaşam deneyimi sunan Aşçıoğlu Grubu, Zöet ile işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

SELENIUM MÜŞTERİLERİNE ÖZEL ÜRÜNLER

Zöet’in Selenium Ataköy müşterilerine özel ilk fırsatı hazırladığı özel ürün gruplarında indirim fırsatları olacak. Selenium Ataköy konut sahipleri, yapılan işbirliği kapsamında satış sonrası süreçte daire içi dekorasyonlarında ve akıllı ev sistemlerinde, sponsora Life Style, Concert Hall ve Hollywood adlı 3 özel paketteki ürün liste fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim imkanından faydalanacak. Zöet aynı zamanda her bir rezidans için müşterilere özel paket ve otomasyon dahil sistem dizayn desteği verecek.

Projenin anlaşmalı kuruluşu olan Zöet, Selenium Ataköy Projesi Sosyal Tesisi’nde...