12 / 05 / 2024

Selenium Retro güncel fiyatlar

Selenium Retro güncel fiyatlar

Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde inşa ediliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Ataköy nerede?

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi!

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Ön satış süreci başlayan proje Yenibosna metrobüs durağına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Selenium Park güncel fiyat listesi!

Selenium Park fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9’da büyük satış başarısı!

Aşçıoğlu Grubu tarafından 125 milyon dolar yatırımla Ataköy’de geliştirilen Selenium Retro 9 projesinde yüzde 40 satış gerçekleştirildi. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan proje lanse edildiği günden itibaren yoğun talep görüyor.

Selenium Retro 9 Rezidans fiyatlar!

Selenium Retro 9 Rezidans fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Selenium Retro 9 Ataköy'de 0,49 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Selenium Retro'da ofis satışları tamamlandı!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ikinci projesi Selenium Retro'da ofis blokunun satışının tamamlandığını duyurdu. Selenium Retro'nun güneydeki rezidans blokunda 188, kuzeydeki ofis blokunda 180 ünite yer alacak.

Selenium Retro yatırımcılarına nostalji yaşatıyor!

Selenium Retro, geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonları, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Selenium Retro’dan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağışla her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Selenium Retro’da satılan her daire eğitime katkı sağlayacak!

Aşçıoğlu İnşaat Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı. İşbirliği kapsamında Selenium Retro’dan alınan her bir daire için TEGV’e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak.

Selenium Retro'da konutlar da büyük ilgi görüyor!

Aşçıoğlu, Ataköy’de inşa ettiği ikinci projesi Selenium Retro’da, geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonları, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Ataköy' de yükseliyor. Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları!

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade imkanı sağlanıyor. İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede konut fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro ev fiyatları!

Selenium Retro ev fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Rezidans ve home ofis olarak 2 bloktan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa ediliyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro daire fiyatları!

Aşçıoğlu Selenium Retro daire fiyatları konutların alan ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de yükselen projenin ödeme planı kapsamında 18 ay vade imkanı sunuluyor.

Selenium Retro güncel fiyatlar Haberi

Selenium Retro güncel fiyatlar

"Selenium Retro Ataköy nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Lansman öncesinde ön satışa sunulan projede daire fiyatları 606 bin TL ile 1 milyon 146 bin TL arasında değişiyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de yükselen Selenium Retro Evleri Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyor. Proje home ofis ve rezidans omak üzere 2 bloktan meydana geliyor.


Ataköy Selenium Retro'nun sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı sosyal tesis, kapalı otopark, spor alanları bulunuyor. 


Aşçıoğlu Selenium Rero metrobüs durağına yakın konumda, Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor. Projede satın alınmak istenen konut için yüzde 5 kapora veriliyor ve sözleşmeler kat irtifatı çıktığında imzalanıyor.


Ataköy Selenium Retro fiyat listesi!

68 metrekarelik batı cephe 1+1 daireler 606 bin TL ile 718 bin TL,

76 metrekarelik kuzey cephe 1+1 daireler 693 bin...