30 / 04 / 2024

Selenium Retro iletişim

Selenium Retro iletişim

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış yapıldı!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Selenium Retro, lokasyonu sayesinde yatırımcılarına hem yüksek prim olanağı sunuyor hem de kira getirisiyle kazandırmaya devam ediyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Ataköy' de yükseliyor. Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire!

Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçirilen Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşan proje Açıoğlu İnşaat imzasına sahip.

Ataköy Selenium Retro ödeme planı!

Ataköy Selenium Retro ödeme planı kapsamında 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Daire teslimlerinin 2017 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık!

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor ve 97 metrekareye kadar ulaşıyor. 2 blok şeklinde inşa edilen proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı.

Ataköy Selenium Retro satılık daire!

Home ofis ve rezidans olarak dizayn edilen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Selenium Retro Ataköy'de 2+1'ler 883 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Ataköy'de yükselen Selenium Retro projesi Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Fiyatların 606 bin TL'den başladığı projede 2+1 daireler 883 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyatları!

Home ofis ve rezidans olarak tasarlanan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyatları 606 bin TL'den başlıyor.

Ataköy Selenium Retro fiyatları!

Ataköy Selenium Retro fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.

Selenium Retro Ataköy ödeme koşulları!

Selenium Retro Ataköy ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Selenium Retro adres!

Selenium Retro Ataköy projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinden meydana geliyor. Selenium Retro adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Retro fiyat!

Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından iki blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri bulunuyor. Selenium Retro fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Retro Ataköy nerede?

Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde inşa ediliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Ataköy nerede?

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi!

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Ön satış süreci başlayan proje Yenibosna metrobüs durağına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Selenium Retro 9 basın toplantısı 17 Mart'ta!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık tecrübenin adresi Aşçıoğlu Grubu, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’u tanıtıyor.

Selenium Retro Ataköy satış ofisi!

Selenium Retro Ataköy satış ofisi ile 0212 661 01 16 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Yenibosna E-5 üzerinde inşa edilen proje rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro Ataköy iletişim!

Selenium Retro Ataköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi. Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro iletişim!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro iletişim numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi. Rezidans ve home ofis bloğundan meydana gelen projede daire fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje daire ve ofis olmak üzere 2 bloktan meydana geliyor. Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Yenibosna Selenium Retro iletişim!

Yenibosna Selenium Retro iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri!

Marmara Denizi’ne bakan konut bloğu bulunan projede ön talep toplamaya devam ediyor. Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen Selenium Retro 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. İşte Selenium Retro satış ofisi iletişim bilgileri...

Ataköy Selenium Retro iletişim!

Ön talep toplamaya başlayan Selenium Retro projesi İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçiriliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri...

Ataköy Selenium iletişim!

İçerisinde toplam 321 adet konut bulunan Ataköy Selenium iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0 212 215 55 65. Proje, Kültür Üniversitesi Yenibosna Kampüsü yanında yükseliyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesinde dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ile 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor

Selenium Ataköy iletişim!

Selenium Ataköy iletişim kapsamında telefon numarası şu şekilde; 0 212 215 55 65. Selenium Ataköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor

Selenium Retro iletişim Haberi

Selenium Retro iletişim

AYJET Uçuş Okulu Selenium Retro'dan toplam 1400 metrekare büyüklüğünde ofis satın aldı. AYJET Haziran ayı itibarıyla Selenium Retro çatısı altında faaliyetlerini sürdürecek.

Aşçıoğlu ve AYJET Uçuş Okulu arasındaki ön protokole ilişkin imza töreni, Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu ve AYJET Uçuş Okulu Genel Müdürü Celal Cingöz arasında gerçekleştirildi. AYJET Uçuş Okulu, Selenium Retro’nun ticari alanlarından toplam 1400 metrekare büyüklüğünde bir alan satın aldı. 


Cenk Aşçıoğlu: “AYJET’in Selenium Retro’yu tercih etmesinden mutluyuz”

Anlaşmayı değerlendiren Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, İstanbul’un uzun yıllardır havayolları ile özdeşleşen bölgesi Ataköy’de yükselerek kapılarını açan projeleri Selenium Retro’nun AYJET Uçuş Okulu gibi Türkiye’nin lider ve dünyanın sayılı uçuş eğitim kurumu tarafından tercih edilmesinden gurur duyduklarını dile getirdi. 

Celal Cingöz: “Eğitim faaliyetlerimize en uygun ortamı Selenium...