28 / 04 / 2024

Selim Akın biyografi

Selim Akın biyografi

Akfen GYO Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Akın, ne zamandan beri Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Akın...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Akfen Holding'de Selim Akın dönemi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, aynı zamanda Akfen Holding'in yeni CEO'su oldu..

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Akfen'in yeni CEO'su Selim Akın oldu!

Akfen'in genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav emekli oldu ve bu nedenle görevinden ayrıldı.  Güçsav'ın koltuğuna Selim Akın oturuyor....

Selim Akın: İnşaat, 500'den fazla sektöre hitap ediyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın, inşaat sektörünün her ne kadar sanayi sektörü olarak görülmese de 500’den fazla sektöre hitap ettiğini vurguladı.

Selim Akın kimdir?

Akfen GYO Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Akın, ne zamandan beri Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Akın...

Nuri Akın kimdir?

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın kimdir? Nuri Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Akın, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Akın...

Hamdi Akın: Bursa master plansızlığa en iyi örnek!

Türkiye 'de master plansızlığa en güzel örneğin Bursa olduğunu ifade eden Hamdi Akın, İstanbul'a çok yakın olan Gemlik dururken neden Yenişehir'e havalimanı yapıldığını anlayamadığını dile getirdi...

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Can Akın Çağlar: DASK'ın fon miktarı 2,9 milyar TL!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Selim Akın biyografi Haberi

Selim Akın biyografi

Selim Akın kimdir?

2006 yılında İngiltere’de Surrey Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Selim Akın, üniversite yıllarında Türk Derneği Başkanlığı yapmış olup Türkiye’ye döndüğünde Türkiye Genç İşadamları Derneği üyesi olmuştur.

Aynı zamanda DEİK Türk-Rus İş Konseyi, DEİK Türk-Irak İş Konseyi Yürütme Kurulu ve TAV Havalimanları Holding Riskin Erken Saptanma Komitesi üyesidir. 


İş hayatına Akfen Holding Muhasebe Departmanı’nda başlayan Selim Akın, daha sonra Proje Geliştirme ve Finansman Departmanları’nda görev yapmıştır.

Görev aldığı başlıca projeler, Araç Muayene İstasyonları’nın özelleştirilmesi ve finansmanı, Mersin Limanı’nın özelleştirilmesi ve finansmanı, Akfen Holding halka arz ve tahvil ihracıdır. 


Selim Akın, halen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Akfen Holding iştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.



Ankara İncek Loft 700. satışa...