09 / 05 / 2024

Selim Akın İnşaat sektörü

Selim Akın İnşaat sektörü

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın, inşaat sektörünün her ne kadar sanayi sektörü olarak görülmese de 500’den fazla sektöre hitap ettiğini vurguladı.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Bayram tarafından kuruldu.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Akfen Holding'de Selim Akın dönemi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, aynı zamanda Akfen Holding'in yeni CEO'su oldu..

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Akfen'in yeni CEO'su Selim Akın oldu!

Akfen'in genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav emekli oldu ve bu nedenle görevinden ayrıldı.  Güçsav'ın koltuğuna Selim Akın oturuyor....

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

İnşaatı senelerdir tamamlanamayan Bayramşapa'daki Caprice Gold projesinin mağdurları, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün gece yarısı inşaat alanına geldiğini duyunca inşaata akın etti.

FM Akın İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FM Akın İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın tarafından kuruldu.

Bayburt Aydıntepe'deki gizemli yapıya ziyaretçi akını!

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde bir inşaat kazısı sırasında tesadüfen bulunan Aydıntepe Yer Altı Şehri ziyaretçi akınına uğruyor. Geçen yıl 15 bin 500 kişi Aydıntepe Yer Altı Şehri'nin bu güzelliğini görme şansı elde etti.

Selim Akın İnşaat sektörü Haberi

Selim Akın İnşaat sektörü

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın, inşaat sektörünün her ne kadar sanayi sektörü olarak görülmese de 500’den fazla sektöre hitap ettiğini vurguladı.


Bulvar Loft konutlarının yüzde 32 kar fırsatlı satışlarının sona erdiği son günlerde Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın’la konut satışları ve inşaat sektörünün gidişatı hakkında bir sohbet gerçekleştirdik.


Bulvar Loft yüzde 32 kar fırsatlı konut satışlarının 27 Kasım’da sona erdiğini belirten Akın, “Umduğumuz gibi gidiyor diyebilirim. Karlı satışların sona ermesine 1-2 hafta kala talep yoğunluğu biraz daha iyiydi. Ama dolardaki dalgalanmadan dolayı insanlar bekleyişte kalıyor. Dolar biraz daha stabil hale geldiğinde piyasa daha canlanacak diye bekliyoruz.” dedi.

‘Ankara bizi sevdi’

Bulvar Loft gibi yeni bir proje planlarının şu anda olmadığını açıklayan Selim Akın, “İncek Loft’u yaparken Bulvar Loft’u...