16 / 05 / 2024

Selim Aktaş

Selim Aktaş

Taş Makina İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Taş, Selim Aktaş ve Murat Göktaş ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Taş Makina İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Makina İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Taş, Selim Aktaş ve Murat Göktaş ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde günde 1 TL'ye otopark!

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla trafiğe kapatılan Yavuz Selim Mahallesi’nin otopark sorunu çözüme kavuştu. Plaka tanıma sistemi ile yapılan 198 araç kapasiteli otopark günlüğü 1 liradan olmak üzere aylık 30 liradan hizmete girdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne aşamada?

Adı Yavuz Sultan Selim olarak belirlenen 3. Köprü'de inşaat çalışmaları devam ediyor. 24 saat aralıksız çalışmaların devam ettiği köprüde kule inşaatlarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor...

Aktaş Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aktaş Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yavuz Kızıloğlu ve Hakan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu.

Selim Yağcı Bilecik projelerini yerinde inceledi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağcı: "Projelerle bilecik belediyesinin örnek ve çevreci olduğunu ispat edeceğiz" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüksekliği 300 metreye yaklaştı!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ayaklarında yükseklik 260 metreyi de aştı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul Boğazı'na yapılacak 3. köprü olacak.

Aktaş'ta yeni konutlar 2015'te teslim edilecek!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi ' nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti...

Altındağ Aktaş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm devam ediyor!

Ankara'da kentsel dönüşümün mimarı olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı. Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti.

Aktaş Mahallesi 3. etap teslimleri 2015'te!

Çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için devam eden çalışmalar kapsamında Aktaş Mahallesi'nde apartmanlar yükselmeye başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat ettiklerini söyledi...

Aktaş Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Kaan Ocak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin dış cephesi yenilendi!

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin dış cephesi yenilendi. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli vurguladığı ve yöresel mimariye kullanalım talimatları ardından Güneysu ilçesi adete eski şehir kasabalarını andırmaya başladı.

Beykoz Belediyesi, Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddeleri'ni yeniliyor!

Beykoz Belediyesi, Çubuklu Mahallesi Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddelerinde kaldırım yenileme çalışmaları yürütüyor. İlçede bu yıl 25 bin metrekare parke taşı döşenmesi planlanıyor. Kavacık’tan başlayan çalışmalar diğer mahallelerde de devam ediyor.

Aktaş Holding, 2023'te dünya liderliğini hedefliyor!

Dünyanın dört bir tarafındaki tesisleriyle 6 kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat yapan Aktaş Holding, 2023'te dünya liderliğini hedefliyor. 5 yıl önce Amerika pazarına giren şirket, hedefine adım adım ilerliyor...

Selim Aktaş Haberi

Selim Aktaş

Taş Makina İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Taş, Selim Aktaş ve Murat Göktaş ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.


Taş Makina İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları,teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak . 2. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.3.Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. 4.Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. 5.Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve...