02 / 07 / 2024

Selim Altun

Selim Altun

Alsel İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Kırtasiye Tuhafiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Altun tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Kars Selim'in çehresi yeni projelerle değişecek!

Kars Selim Belediye Başkanlığı’nca 2017 inşaat sezonunda birçok proje hayata geçirilecek. AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2016 yılından devam eden projeler ile 2017 yılında hayata geçirilecek projelerle birlikte Selim’in çehresinin değişeceğini belirtti.

Kars Selim'e kapalı pazar inşa ediliyor!

Kars’ın Selim ilçesinde temeli atılan kapalı semt pazarının yapımı devam ediyor. Temele ilk harcı atan Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun da çalışmaları sık sık takip ediyor.

İMO Hatay Şubesi Başkanı Selim Harbiyeli oldu!

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Oda Başkanları ile İMO üyeleri katıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

Selim Atasoy: Kayseri´de konut piyasası durgun!

Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy Kayseri´deki konut fiyatlarını değerlendirdi. Atasoy, Kayseri´de konut piyasası durgun olduğunu belirtti ve ''2016 yılı da emlakçılar için çok iyi olmadı'' dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ağustos'ta açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan “Neler Oluyor” programına konuk oldu. Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Ağustos ayında yollarıyla beraber açılacağını müjdeledi.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de dönüşüm kaçınılmaz!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, her geçen gün hem nüfus hem de potansiyel olarak büyümekte olan Mersin'de artık kentsel dönüşümün kaçınılmaz olduğunu söyledi.

İnşaat mühendisleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde!

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi.

Cahit Altunay, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye teknik ekibiyle birlikte yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiyesini ziyaret etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Mayıs'ta açılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün büyük oranda tamamlandığını belirterek, “Köprümüz 2016’nın ilk yarısında tahmini nisan, mayıs ayında hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.

Mamak Yavuz Sultan Selim Cami açıldı!

İnşaatına geçtiğimiz yıl Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşlar tarafından başlanan Yavuz Sultan Selim Cami dualarla açıldı. Yavuz Sultan Selim Cami’nin açılışı gerçekleştirildi ve açılışa katılan vatandaşlara yemek ikram edildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 391 metre!

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Asma Köprü Şefi İnşaat Mühendisi Alim: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son 391 metrenin montajı kaldı. Şubat ayının sonunda montaj tamamlanacak" dedi.

Küçükçekmece Behiye Selim Pars Ortaokulu spor salonu açıldı!

İş adamı Selim Pars’ın eşi adına yaptırdığı Behiye Selim Pars Ortaokulu’nun kapalı spor salonunun açılışı yapıldı.

Selim Altun Haberi

Selim Altun

Alsel İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Kırtasiye Tuhafiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Altun tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu.Alsel İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Kırtasiye Tuhafiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alsel İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Kırtasiye Tuhafiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, İstiklal Sokak,...