02 / 05 / 2024

Selim Atasoy

Selim Atasoy

Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, emlakçılar için kanun tasarısıyla yeni düzenlemeler getirileceğini açıkladı. Atasoy, kanun tasarı ile üniversitelerin emlak bölümünden mezun olanların emlakçı olabileceğini söyledi

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde test sürüşleri başladı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde, çalışmalarda sona yaklaşılıyor. Asfaltlama çalışmalarının bitmesinin ardından, test sürüşleri başladı. 29 Ekim’de açılacak olan köprünün artık ince işçilikleri yapılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul'un silüetindeki yerini aldı!

İstanbul Boğazı'nın üçüncü köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, aradan geçen 3 yılda kentin siluetindeki yerini aldı. Köprü İstanbul'un Avrupa yakasındaki Garipçe ile Anadolu yakasındaki Poyrazköy arasına inşa edildi.

Selim Erdil kimdir?

Mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu. Peki, Mimar Selim Erdil kimdir?

Mimar Selim Erdil'in Ma Vie La projesi birinci oldu!

İZMİRLİ mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi, Architizer'ın düzenlediği, 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yolları ihalesi bugün!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler bugün yapılacak. 26 Ağustos'ta hizmete girmesi planlanan köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının ihalesi yarın!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler yarın yapılacak. Köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Kars Selim'e kapalı pazar inşa ediliyor!

Kars’ın Selim ilçesinde temeli atılan kapalı semt pazarının yapımı devam ediyor. Temele ilk harcı atan Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun da çalışmaları sık sık takip ediyor.

Yavuz Selim Madenli: Suriyeliler Mersin'de emlak fiyatlarını artırdı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, kayıt dışı emlakçılık yüzünden esnafın perişan hale geldiğine dikkat çekti. Madenli, Suriyelilerin Mersin'deki emlak fiyatlarını artırdığından bahsetti.

Araban Yavuz Sultan Selim Camisi'nde son durum ne?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki çalışmaları inceledı

Mimar Selim Yuhay ile Evlin Avidor boşandı!

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Mustafa Topal tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.İstanbul'un iki yakasını 3. defa birleştirecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havadan görüntülendi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü uzaydan görüntülendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapım aşaması TÜBİTAK'ın RASAT uydusu tarafından adım adım görüntülendi. İşte Asya ve Avrupa kıtasını 3.kez birleştiren o köprünün uzaydan görüntüsü...

Selim Atasoy Haberi

Selim Atasoy

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin emlakçılar ve oto galericiler için yeni bir takım kurallarla ilgili çalışma başlattığını aktardı. 

Bakan Tüfenkci'nin girişimlerini desteklediklerini belirten Atasoy, Kayseri'de çantacı tabir edilen emlakçıların çok olduğunu belirtti. 

Atasoy, "Kayserililerin kafalarının sanayi çok çalıştığında mı bilinmez eline çanta alan emlakçılık yapıyor. 

Özellikle bunu emekli kesimi yapıyor. Biz vatandaşın daire alıp satmasına elbet karışamayız. Ama çantacı tabir edilen emlakçılar mesleğimizi de zora sokuyor. Çantacı tabir edilen emlakçıdan konut alan bir kişi başına iş geldiğinde sorumlu olarak bizi görüyor. 

Bakanlıkta bu olayları bitirmek için yeni bir düzenleme yapıyor. Bu düzenleme ile emlakçılık sektörü kanuna dayalı olacak. Biz nasıl muhasebecinin ya da farklı sektörün işini yapamıyorsak onlarda bizim işimizi yapmasın" dedi. 


Atasoy, düzenlemeyle bu tür emlakçılık...