14 / 05 / 2024

Selim Bilgiç

Selim Bilgiç

Pasifik Yıldızı Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Akbacakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Selim Bilgiç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 4 milyon 500 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Slm07 İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Slm07 İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da 3 milyon 452 bin 768 TL sermaye bedeli ile Selim Bilgiç tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 450 bin LED’le köprüde ışık şovu!

YAPIMI 3 yıl süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün, ışıklandırılmasını sağlayan A Grup Ses ve Işık Sistemleri’nin sahibi ve yöneticisi Suat Durukan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şereflikoçhisar Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi'nde sona gelindi!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi binasında sona yaklaşıldı. Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Müdürü Atilla Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Pasifik Yıldızı Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pasifik Yıldızı Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Akbacakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Selim Bilgiç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 4 milyon 500 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Selim Yağcı Bilecik projelerini yerinde inceledi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağcı: "Projelerle bilecik belediyesinin örnek ve çevreci olduğunu ispat edeceğiz" dedi.

Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi hayata geçirildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrik üretim ve dağıtımı, madencilik, doğalgaz, petrol, bor, kömür gibi bakanlığın faaliyet gösterdiği alanlara ilişkin ayrıntılı tematik haritalar üreten Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi'ni hayata geçirdi

Yunanistan heyeti Kapadokya'daki mimari yapılar hakkında bilgi aldı!

Yeni Demokrasi Partisi Milletvekili ve Yunanistan Parlamentosu Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi Başkanı Konstantinos Tsiaras, iş adamları ve turizmcilerden oluşan heyet Devrent ve Paşabağları bölgelerini gezerek, mimari yapılar hakkında bilgi aldı

Tapu bilgi ve belge talep ücretleri 2014!

Tapu dairesinden istenen belgeler için belli ücretlerin ödenmesi gerekiyor. İşte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunda açıklanan tapu bilgi ve belge talep ücretleri 2014...

Bilgi Toplumu Enstitüsü açıldı!

Merkez binası Karaköy’de yer alan Bilgi Toplumu Enstitüsü’nün açılışı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı tarafından yapıldı.

Kono Yapı Taahhüt ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Kono Yapı Taahhüt ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi, Öner Yalçın Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran'da Kadıköy, Demircioğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Tapu dairesinden nasıl bilgi alınır?

Tapu dairesinden bilgi ve belge talep etmek için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Edinme Sistemi kullanılabiliyor. Peki, tapu dairesinden nasıl bilgi alınır? İşte tapu bilgi edinme hattı..

MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu’ndan, Uyumsoft’a ziyaret!

Merkez ofisi YTÜ Teknoparkı’nda olan Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş’ yi, geçtiğimiz gün, MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Selim Bilgiç Haberi

Selim Bilgiç

Pasifik Yıldızı Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Akbacakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Selim Bilgiç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mustafa Öğdür Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 4 milyon 500 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.


Pasifik Yıldızı Yapı Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....