02 / 05 / 2024

Selim Cengiç kimdir

Selim Cengiç kimdir

Mimar Selim Cengiç kimdir? Selim Cengiç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Selim Cengiç'in biyografisi...

Selim Cengiç kimdir?

Mimar Selim Cengiç kimdir? Selim Cengiç, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Selim Cengiç, hangi mimarlık firması ile çalışıyor? İşte Mimar Selim Cengiç 'in biyografisi...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Selim Dursun kimdir? Selim Dursun hangi görevlerde bulundu? 

Selim Dursun Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?  Selim Dursun ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Özderici GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Selim Taylan ne iş yapıyor? Selim Taylan kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte merak edilenler...

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Samba Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Samba Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Verda Gülçellik, Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

Selim Cengiç kimdir?

Mimar Selim Cengiç kimdir? Selim Cengiç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Selim Cengiç'in biyografisi...

Mimar Selim Cengiç 250 milyon TL'ye şirket kurdu!

Aykuna İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Selim Cengiç, Mikado Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ve Ekol Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu. 

Aykuna İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykuna İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Cengiç, Mikado Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ve Ekol Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Wıseryn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıseryn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Cengiç, Mehmet Cengiç Ve Selim Cengiç  tarafından kuruldu.

Byl Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byl Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Cengiç ve Mehmet Cengiç ortaklığında kuruldu.

Ömer Selim Alan kimdir?

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ömer Selim Alan kimdir? Ömer Selim Alan hangi işlere imza attı?

Selim Erdil kimdir?

Mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu. Peki, Mimar Selim Erdil kimdir?

Selim Cengiç kimdir Haberi

Selim Cengiç kimdir

Mimar Selim Cengiç kimdir? Selim Cengiç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Selim Cengiç'in biyografisi...

Selim Cengiç kimdir?
1971 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Selim Cengiç, 1989 yılında Nişantaşı Anadolu Lisesi'ni, 1994 yılından İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü tamamladı.

Meslek hayatına daha öğrenciyken adım atan Selim Cengiç, Tabanlıoğlu Mimarlık, Arolat Mimarlık, Tekno İnşaat ve Ertem Ertunga Mimarlık'ta görev aldı.

Kreatif Mimarlık'ın kurucusu olan Selim Cengiç, 250 milyon TL'ye Aykuna İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi isimli yeni bir şirket kurdu.

Mimar Selim Cengiç 250 milyon TL'ye şirket...