18 / 05 / 2024

Selim Dağbaşı

Selim Dağbaşı

Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Ali Dağbaşı, Selim Dağbaşı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Beşiktaş, Etiler, Tanburi Ali Efendi Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Giresun Güce sözleşme dönemi 11 Temmuz'da başlayacak!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan TOKİ Giresun Güce Konutları toplamda 104 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Giresun Güce sözleşme dönemi 11 Temmuz'da başlayacak.

Başkentray Projesi'nde çalışmalar 11 Temmuz'da başlıyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara’nın banliyö hatlarını metro konforuna kavuşturacak Başkentray Projesi’nde çalışmaların 11 Temmuz’da başlatılacağını söyledi.

Bandırma General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor!

General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza General Balcı Çamlığı ile ilgili son durumu değerlendirdi.

TOKİ Kırşehir Karaman alt gelir grubu başvuruları 22 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Kırşehir Karaman projesindek, 63 konut alt gelir grubu için kuralı satışa sunulacak. TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuruları 22 Haziran'da başlıyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor..

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları 1 Haziran'da başlıyor. Ödemelere göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede peşinat bedeli 9 bin 980 TL'den başlıyor.

Antalya Shopping Days 1 Haziran'da başlıyor!

Antalya Alışveriş Günleri (Antalya Shopping Days) 1 Haziran’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek. 77 gün sürecek olan alışveriş günleri kazandıracak.

TOKİ Kayseri Develi 1.Etap başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Kayseri Develi 1.Etap projesinde yer alan 1 adet kurasız olarak açık satışa çıkıyor. TOKİ Kayseri Develi 1.Etap başvuruları 1 Haziran'da başlıyor...

2. Yalova Gayrimenkul Fuarı 29 Temmuz'da başlıyor!

Türkiye'nin satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, İlkinde 6.718 kişinin ziyaret ettiği,37 sıcak satışın yapıldığı, Yalova Gayrimenkul Fuarı'nın 2'ncisi 29 Temmuz'da başlıyor.

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut satışa sunuluyor. TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları 1 Haziran'da başlıyor...

TOKİ Nevşehir Avanos Konutları'nda başvurular 11 Nisan'da başlayacak!

Toplamda 286 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Nevşehir Avanos Konutları 'nda başvurular 11 Nisan'da başlayacak.

Van Merkez Şerefiye TOKİ Evleri başvuruları 11 Nisan'da başlıyor!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Van Merkez Şerefiye projesinde peşinatlar 10 bin 639 liradan başlıyor. Van Merkez Şerefiye TOKİ Evleri başvuruları 11 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.Etap için başvurular 11 Nisan'da başlayacak!

Toplamda 78 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 102 bin 141 TL'den başlıyor. Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni 3.Etap için başvurular 11 Nisan 'da başlayacak.

Selim Dağbaşı Haberi

Selim Dağbaşı

Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Ali Dağbaşı, Selim Dağbaşı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu. 


Dağbaşı Proje Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul, inşaat, mimari projelerin hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2- Her türlü yapı projeleri çizmek ve çizdirmek, etüdler hazırlamak, ilgili kamu kuruluşlarından tescillerini yaptırmak, ruhsatlarını ve iskanlarını almak ve aldırmak. 3- Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın projelerini oluşturabilir, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir...