18 / 07 / 2024

Selim Güçbilmez

Selim Güçbilmez

Çatalca Köyüm Restoran'da mahalle muhtarları ve STK başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ve İlçe Başkanı Selim Güçbilmez tapusuz mahalleler ile ilgili kanun teklifini okuyarak "Tapular geliyor inşallah" açıklamasını yaptı

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Selim Dursun kimdir? Selim Dursun hangi görevlerde bulundu? 

Selim Dursun Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?  Selim Dursun ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen birleştiriliyor! İki Havalimanı birbirine kenetlenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasından geçecek hızlı tren yolu için betonların döküldüğünü açıkladı. Bu proje ile İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı adeta birbirine kenetlenmiş olacak. İşte ayrıntılar...

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Gpz Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gpz Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Gökkepez tarafından kuruldu.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Creta Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Creta Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yavuz Selim Özay tarafından kuruldu.

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışında son durum ne?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün 2027'ye kadar işletme hakkını elinde tutan IC Yatırım Holding, bir grup Çinli yatırımcıyla görüşmeleri askıya aldı.

Selim Güçbilmez Haberi

Selim Güçbilmez

AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati Çatalca'da bir dizi etkinliğe katıldı. Programına İlçe SKM Başkanılığının düzenlediği ve muhtarlar ile STK başkanlarının katıldığı toplantı ile başlayan Nebati tapusuz köylere verdiği müjde ile büyük alkış aldı. Asıl alkışı 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ve İlçe Başkanı Selim Güçbilmez'in hak kettiğinin altını çizen Nebati "Keşke şu an bu müjdeyi Tülay hanımefendi verseydi. Gerçekten hakkını vermek lazım. Bizler onu takip ettik. Getirdi önümüze koydu. Ve bizde imzaladık" dedikten sonra yasa teklifine imza atan milletvekillerini tek tek okudu. 


130 yıllık mağduriyet bitecek

Yasa teklifinin ne olduğunu tam metni ile okuyan Nurettin Nebati, “Bu yasa teklifi ilk torba yasada yasalaşmış olacak. Maddeyi isterseniz olduğu gibi sizlere okuyayım. 'Bu madde ile 4706 sayılı kanunun geçici 22 maddesinde yapılan...