08 / 05 / 2024

Selim Sar kim

Selim Sar kim

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, özellikle çarpık yapılaşma sonucunda daha az yeşil alana boğulmuş kentlerin, aile ve komşuluk ilişkilerini zedeleyerek birey üzerinde psikolojik tahribata neden olduğunu söyledi.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Yılmaz ve Selim Sarı ortaklığında kuruldu.

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Mimar Selim Cengiç 250 milyon TL'ye şirket kurdu!

Aykuna İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Selim Cengiç, Mikado Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ve Ekol Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu. 

Didem Uzel New York'tan ev aldı!

Eski Model Didem Uzel ve işadamı eşi Selim Sarı New York Manhattan'da yeni bir ev aldı. Çiftin, yeni evleri için 3 milyon dolar ödediği öğrenildi.

Semra Özal’ın Sarıyer'deki köşkü satılmıyor!

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Sarıyer'deki evini satıcağı iddialarına oğlu Ahmet Özal’dan itiraz geldi. Evin satışa çıkarılmadığını söyleyen Özal, ‘Bu dedikoduyu kim çıkarıyor?’ diye konuştu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Çarpık yapılaşma ruh sağlığını etkiliyor!

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, özellikle çarpık yapılaşma sonucunda daha az yeşil alana boğulmuş kentlerin, aile ve komşuluk ilişkilerini zedeleyerek birey üzerinde psikolojik tahribata neden olduğunu söyledi.

Kars’ta yollara sıcak asfalt yapılıyor!

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü, “Kars-Selim-Sarıkamış-Karakurt arasında başlatılan asfaltlama çalışmaları sürüyor. Özellikle kış aylarında eksi 30’larıgören Kars’ta yollar Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yöntemiyle yapılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri'ne bağlayan yolun kullanıma açıldığı bildirildi. Söz konusu köprü, projenin 85. kilometresinde. Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlıyor.

Permir Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Permir Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Selim Sarı, Şerif Gültekçe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da Beyoğlu, Tomtom Mahallesi'nde kuruldu.

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

Ahmet Sarıcalı kim?

Şua İnşaat’a İhlas İnşaat’tan transfer olan; Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı kimdir? Ahmet Sarıcalı inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? İşte Ahmet Sarıcalı'nın biyografisi...

Selim Sar kim Haberi

Selim Sar kim

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, özellikle çarpık yapılaşma sonucunda daha az yeşil alana boğulmuş kentlerin, aile ve komşuluk ilişkilerini zedeleyerek birey üzerinde psikolojik tahribata neden olduğunu söyledi. Sar, "Bu da şiddet olaylarına etki ediyor" dedi.


MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret etti. Başkan Selim Sar, MÜSİAD'ın 2016 yılı içerisinde Samsun'da yapmayı planladığı projelerinden bahsederken, asayiş konusundaki gelişmelere de dikkat çekti. Sar, kentsel yapılanmanın insanların ruh sağlığına etkileri ve bunun şiddet ve öfke sonucunda sosyal alana yansımaları konusundaki görüşlerini paylaştı. 


RAPOR HAZIRLANDI 

12-13 Şubat tarihlerinde Adana'da gerçekleştirecekleri MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı konusunun 'Kentsel Dönüşüm ve Şehirlerin Ruhu' olduğunu belirten Başkan Sar, bu konuda şube olarak genel merkeze iletmek amacıyla rapor...