10 / 05 / 2024

selim yuhay burcu öztektaş

selim yuhay burcu öztektaş

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istemi!

"Güle Güle Oturun" programının yaratıcısı ve sunucusu ünlü mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istendi. Eski eşi Evlin Avidor, Yuhay'ın boşanmanın ardından çocuklarının eğitim, sağlık vb. giderleriyle ilgilenmediğini iddia etti.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

İşte Mimar Selim Yuhay'ın boşanma nedeni!

Ünlü Mimar Selim Yuhay, anlaşmalı boşandığı karısının kendisini aldattığı iddiasıyla yeniden yargılama için mahkemeye başvurdu.

Mimar Selim Yuhay ile Evlin Avidor boşandı!

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 55 metre!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kıtaların birleşmesine 55 metre kaldı. Son 3 tabliyenin üretimiyle bağlantı yolları, tünel ve kavşak çıkışları için çalışmalar sürüyor.

Burcu Güneş Nişantaşı'na taşındı!

Burcu Güneş, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Nişantaşı'na taşındığını söyledi. Güneş, "Bu aralar taşınma işleriyle uğraşıyorum. Şimdi modacıma gidiyorum. Onunla bir randevum var" dedi.

Selim Harbiyeli kimdir?

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçildi. Peki, Selim Harbiyeli kimdir? İşte Selim Harbiyeli..

İMO Hatay Şubesi Başkanı Selim Harbiyeli oldu!

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Oda Başkanları ile İMO üyeleri katıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

Selim Atasoy: Kayseri´de konut piyasası durgun!

Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy Kayseri´deki konut fiyatlarını değerlendirdi. Atasoy, Kayseri´de konut piyasası durgun olduğunu belirtti ve ''2016 yılı da emlakçılar için çok iyi olmadı'' dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ağustos'ta açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan “Neler Oluyor” programına konuk oldu. Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Ağustos ayında yollarıyla beraber açılacağını müjdeledi.

selim yuhay burcu öztektaş Haberi

selim yuhay burcu öztektaş

Kanal D ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla tüm Türkiye'de adını duyuran mimar Selim Yuhay, ikinci evliliğini Burcu Öztektaş ile yaptı. İlk evliliğini Elvin Avidor ile yapan Yuhay, evlilik karelerini Instagram hesabından yaptı. "Biz Evlendik" mesajıyla eşiyle birlikte çekildikleri mutlu anların fotoğraflarını paylaşan Selim Yuhay'ın ilk evliliği 2005-2015 yılları arasında 10 yıl sürmüştü.

KANAL D TELEVİZYONUNDA 3 YIL SUNUCULUK YAPTI

Selim Yuhay,  Kanal D ekranlarında 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen Evim Şahane programını 19 Ağustos 2015 tarihine kadar sürdürdü. Yuhay, 2016 yılında TV8'de yayınlanan Güle Güle Oturun programıyla ekranlara geri döndü ve program kısa sürede sona erdi. Daha 2021 yılında Kanal D'de Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim adlı programı sunmaya başladı ve program 23. bölümü ile yayından kaldırıldı.

Yuhay Mimarlık isminde bir şirketi bulunan Selim Yuhay, 1994...