22 / 05 / 2024

selim yürekten

selim yürekten

Hayırsever iş adamı Selim Yürekten’in Kocaeli’nin Başiskele ilçesine yaptıracağı 24 derslikli okul için protokol imzalandı. Vali Ercan Topaca her yıl doğan derslik ihtiyacının hayırseverlerin katkısına ihtiyaç duyuldu

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Selim Temurci: Asgari ücret 20 bin TL bile olsa, büyükşehirlerdeki 1 kira ödenemiyor!

Gelecek Partisi Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili konuştu. Temurci, asgari ücret ile kira fiyatlarını karşılaştırdı. İşte o açıklama ve rakamlar...

Azm Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azm Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Yıldız tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Ağbal: Enflasyonu düşürmekte kararlıyız!

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, '2021 Yılında Para ve Kur Politikası' tanıtım toplantısında yaptığı sunumda, "Fiyat istikrarını sağlamak hepimizin ortak amacı olmalıdır. TCMB olarak biz bu amaca yürekten inanıyoruz ve enflasyonu düşürmekte kararlıyız" ifadesini kullandı.

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selim Yılmaz ve Onur Çukurlu ortaklığında kuruldu.

Selim Taylan, Özderici Varlık Kiralama Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı olan Özderici Varlık Kiralama'nın yeni Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Selim Taylan oldu...

Rh Mobil Yaşam Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rh Mobil Yaşam Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Yıldız tarafından kuruldu. 

Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi imar planı askıda!

Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi 16123,16150 parseller arasındaki tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı...

Selim Uyar, Roma'da yatırım için 5 yıldızlı otel arıyor!

Venedik dolayısıyla İtalya’nın turizm yatırımları için cazibesini koruduğunu kaydeden Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, “Şu anda yeni bir yatırım için arayıştayız” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Akçansa ile yükseldi!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü için “Ülkemize bugüne kadar çok büyük yatırımlar yapmış bir topluluk olarak, bu büyük projenin içinde yer almaktan dolayı oldukça gururluyuz” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Köy projesine ilgiyi artırdı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılması, gayrimenkul yatırımclarının ilgisini Zekeriyaköy'e çevirdi. Siyahkalem imzası taşıyan 'KÖY' projesi de bu ilgiden payını aldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçişleri 5 gün ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışında 31 Ağustos’a kadar ücretsiz kullanım müjdesi verirken yıl sonuna kadar otomobiller 9.90 lira ödeyecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına saatler kaldı!

İstanbul Boğazına inşa edilen "dünyanın en geniş köprüsü" Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan Yıldırım ve çok sayıda dünya liderinin katılımıyla bugün hizmete açılacak.

selim yürekten Haberi

selim yürekten

Kocaeli Valiliğinde düzenlenen protokol töreninde konuşan Vali Ercan Topaca, nüfusu her yıl 50 bin artan Kocaeli’de eğitim konusunda ciddi gelişmeler olduğunu belirterek, her yıl doğan derslik ihtiyacının kamu kaynaklarıyla giderilemediği durumlarda hayırseverlerin katkısına ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.

Özellikle teknik ve mesleki eğitimde Kocaeli’nin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu, ancak bunu yeterli bulmadıklarını ifade eden Topaca, yüzde 55 olan mesleki ve teknik eğitim gören öğrenci oranını yüzde 65’e çıkarmayı hedeflediklerini
kaydetti.

Topaca, hayırsever Selim Yürekten’den gelecek yıl başlaması ve 2013 yılında tamamlanması planlanan Başiskele Selim Yürekten Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bitiriliş tarihinin geriye çekilmesi ricasında bulundu.

Vali Topaca, İl Özel İdaresince 2011 yatırım programına alınan 6 okulun proje aşamasında olduğunu, bu yatırımlar için ocak ayında ihale sürecinin başlayacağını ve projelerin 2011-2012 eğitim öğretim...