11 / 05 / 2024

Selimoğlu Dekorasyon iletişi

Selimoğlu Dekorasyon iletişi

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Normalleşme süreci dekorasyon değişikliklerine talebi artırdı!

Normalleşme sürecinin başlaması ile dekorasyon değişikliklerine talep artıyor. ATİA Kurucusu Haluk İder, evlerin normalden çok daha fazla kişiselleştirilmeye başlandığını söyledi.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

İbrahim Özden Kaboğlu: Boğaziçi kanunu Anayasa’ya aykırı!

CHP İstanbul Milletvekili ve Anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu, Boğaziçi kanununda yapılması öngörülen değişikliklerin, Anayasa’ya aykırı olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura çekilişi 13 Haziran'da!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kura çekilişi 13 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu Dekorasyon iletişi Haberi

Selimoğlu Dekorasyon iletişi

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

A-DEKORASYON 1-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 2-Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 3-Her türlü dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 4-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon...