06 / 05 / 2024

selimoğlu fikirtepe projesinin satışları durdu mu

selimoğlu fikirtepe projesinin satışları durdu mu

Fikirtepe'de en çok adada anlaşma gerçekleştiren Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Evlerini boşaltıp kiraya çıkanlar için firma olarak 9 aydır her ay 1 milyona liraya yakın kira veriyoruz.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe tepkisi: Bu nasıl kentsel dönüşüm? Herkes mağdur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de bir açılışa katıldı ve bölgenin dönüşümü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Fikirtepe facia gibi. Yani mutlu olan kimse yok. Devlet mutsuz, belediye mutsuz, müteahhit mutsuz battı çoğu" dedi.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik bir 'iş birliği mekanizması'nın kurulması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, "Vatandaşlarımızın dahi fedakarlık yapması lazım, 10 daire olsun, 20 daire olsun hesabı bitmiştir" dedi.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Fikirtepe'de binlerce vatandaş mağdur oldu!

İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşümle herkesin evinden, yerinden edildiğini ancak ortada hiçbir şeyin olmadığını anlatan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bu nedenle binlerce vatandaşın mağdur olduğunu söyledi...

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

selimoğlu fikirtepe projesinin satışları durdu mu Haberi

selimoğlu fikirtepe projesinin satışları durdu mu


Fikirtepe'de uzayan bürokratik süreç proje yapan firmaları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Fikirtepe'de en çok adada anlaşma gerçekleştiren Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Evlerini boşaltıp kiraya çıkanlar için firma olarak 9 aydır her ay 1 milyona liraya yakın kira veriyoruz. Uzayan bürokratik süreçler nedeniyle firmalar artık yeter demeye başladı" dedi. Fikirtepe'nin Türkiye'nin iddialı dönüşüm projeleri arasında yer aldığını, bölgedeki evlerin eski yapıların tamamen temizlenip medeni bir şehir kurulmasını amaçlandığını kaydeden Selimoğlu, "Ancak beklentiler gerçekleşmiyor. Sözler verüiyor fakat yerine getirilmiyor. Biz 3-4 adada yüzde 100 anlaştık. Ancak yaşanan tıkanmayı çözemiyoruz" diye konuştu. Mimarlar Odası ve Anayasa Mahkemesi'nin itirazlarından dolayı bürokratik sürecin uzadığını savunan Hızır Selimoğlu, ayrıca Tüketici Kanunu'nda değişen bazı maddelerin de, ön satış yapmalarını engellediği gibi reklam yapmalarını...