06 / 05 / 2024

Selimoğlu Grup yeni projeşer

Selimoğlu Grup yeni projeşer

Fikirtepe'de ruhsat alma sürecini bürokratik engellere rağmen sürdürdüklerini ifade eden Selimoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, sektörde yazın yaşanan durgunluğu yeni yatırımlarla aşmak istediklerini söyledi.

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Berke Tevetoğlu ve Mustafa Tevetoğlu tarafından kuruldu.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özçelik tarafından kuruldu.

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fazlı Fazlıoğlu ve Yaşar Fazlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketibugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Erik ve Ümmügülsüm Şen ortaklığında kuruldu.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çolakoğlu tarafından kuruldu. 

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Hocaoğlu, Murat Hacaoğlu, Okan Hocaoğlu ve Okay Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bektaşoğlu tarafından tarafından kuruldu.

Selimoğlu Grup yeni projeşer Haberi

Selimoğlu Grup yeni projeşer

Fikirtepe'de ruhsat alma sürecini bürokratik engellere rağmen sürdürdüklerini ifade eden Selimoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, sektörde yazın yaşanan durgunluğu yeni yatırımlarla aşmak istediklerini söyledi. Selimoğlu, Çeşme'de 80 milyon TL'lik yatırımla Selimoğlu Çeşme projesine başladıklarını söyledi. Hızır Selimoğlu, Çeşme'nin bir eğlence ve tatil mekânı olarak Bodrum ile çekiştiğini, 1 yılda 240 villa inşa edeceklerini ifade...