07 / 05 / 2024

selin ciğerci nerede yaşıyor

selin ciğerci nerede yaşıyor

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin eski eşi futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca'dan arsa satın aldı.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

NM Taahhüt İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

NM Taahhüt İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raci Aslan ve Nuri Ciğerci tarafından kuruldu.

Marbella Suites Otelcilik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marbella Suites Otelcilik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Dicle Aydın ve İbrahim Ciğerci tarafından kuruldu...

Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı!

Sevgilisi Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulan Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde konuştu.

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kılbaş, Mustafa Ciğerci ve Murat Kaymaz ortaklığında kuruldu. 

Rings İstanbul Evleri nerede?

Rings İstanbul'da 1+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peki Rings İstanbul Evleri nerede?

Selin Evleri Beylikdüzü nerede?

Şenka İnşaat tarafından hayata geçirilen Selin Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Selin Evleri Beylikdüzü nerede? sorusuna haberimizin içinde yer veriyoruz...

Şenka İnşaat Selin Evleri nerede?

Şenka İnşaat Selin Evleri nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde daire seçenekleri yer alıyor...

Şenka İnşaat Selin Evleri nerede?

Şenka İnşaat Selin Evleri nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle: Güzelyurt Mah. M. Akif Ersoy Cad. No: 8 (CarrefourSA Arkası) Beylikdüzü / İstanbul - 0212 852 32 52

Şenka İnşaat Selin Evleri nerede?

Şenka İnşaat Selin Evleri nerede? Selin Evleri İstanbul Beylikdüzü ilçesinde Güzelyurt Mah. M. Akif Ersoy Cad. No: 8 (CarrefourSA Arkası) Beylikdüzü / İstanbul adresinde yer alıyor...

selin ciğerci nerede yaşıyor Haberi

selin ciğerci nerede yaşıyor

2019'da evlenen Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, evliliklerini 10 Eylül 2021 tarihinde, anlaşmalı olarak bitirmişti. Milliyet'te yer alan habere göre;  ikili mal varlıklarını bölüşme kararı aldı. 

Beykoz'daki villasından ayrılan Ciğerci son olarak burayı 57 milyon TL'ye satılığa çıkardı. Ünlü isim rezidansa yerleşti. 3+1 evin aylık kirası 80 bin TL, aidatı ise 10 bin TL.Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra da geçtiğimiz aylarda Sapanca'dan 8 milyon TL'ye arsa satın almıştı. Eski futbolcu Sapanca'da toplam 20 milyon TL'lik bir tesis kuracak. 

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa...