12 / 05 / 2024

selin gülçelik

selin gülçelik

Gülçelik Gandur İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Cemil Fuat Gandur, Başkan Yardımcısı olarak Ali Gülçelik ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ali Fuad Gandur görev yapacak...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Bozduman tarafından kuruldu.

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanrıgül tarafından kuruldu. 

Vildan Gülçelik, Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde 21.sırada!

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden 100 mükellefi açıkladı. Semahat Sevim Arsel ilk sırada yer alırken Vildan Gülçelik 21. sırada yer aldı.

Abdullah Gül Sahabiye dönüşüm projesi için oy kullandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden 11. Cumhurbaşkanı Gül, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde uygulanması planlanan 3 ayrı projenin maketlerini inceledi ve Başkan Çelik'ten projeler hakkında bilgiler aldı.

Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı restoran açtı!

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz aylarda Levent'te Burgerman isimli bir hamburgerci açmıştı. Bu kez de eşi Selin Ortaçlı, Etiler Mayadrom'da İtalyan restoranı açtı. Mekanın ismi; Hansel.

Göktun Çelik yeni fabrika yatırımına hazırlanıyor!

Dosya ve soyunma dolapları imalatıyla 2007 yılında faaliyetlerine başlayan Göktun Çelik, yurtiçinde özel sektör ve resmi kurumlarla olan çalışmalarını yurtdışı pazarında da genişletiyor..

Selin Gürsoy kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış danışmanlığı hizmeti veren Cef Danışmanlık'ta takım lideri görevini sürdüren Selin Gürsoy Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden 1995'te mezun oldu...

Kocasinan Gül Park'ı bahara hazır olacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sümer Mahallesi’nde yapımı devam eden mis kokulu bahçe Gül Park’ın bahar ayları itibarıyla bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Sapanca Gölü Çelik İsale Hattı'na tünel açılıyor!

Projenin geldiği aşama hakkında bilgiler veren Başkan Zeki Koçoğlu, "Çelik isale hattının tamamlanmasıyla şehirde genel su kesintileri sona erecek. Yaklaşık 11 kilometre uzunluğundaki hattın 9 kilometrelik bölümü tamamlandı" dedi

Vildan Gülçelik kimdir?

Bugün İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre 4 milyon 566 bin 868,05 TL ile 27'inci sırada yer alan Vildan Gülçelik kimdir?

Enka, Sabahattin Gülçelik'i anıyor!

Enka Şirketler kurucularından Sabahattin Gülçelik'in 27. ölüm yıl dönümü...

Rings İstanbul projesini Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen anlatıyor!

Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen anlatıyor

selin gülçelik Haberi

selin gülçelik

Gülçelik Gandur İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Maslakta Cemil Fuat Gandur, Ali Fuad Gandur, Ali Gülçelik, Selin Gülçelik ve Laetitia Maya Gandur tarafından kuruldu.

Toplam 50 bin TL sermaye değerine sahip firmanın sermaye dağılımı şöyle;

24 bin 500 TLsi Ali Gülçelike,
12 bin 500 TLsi Cemil Fuat Gandura,
12 bin TLsi Ali Fuat Gandura,
500 TLsi Selin Gülçelike,
500 TLsi ise Laetitia Maya Gandura ait.

Şirketin iş konusu; Her türlü bina inşa etmek ve ettirmek taahhütlerde bulunarak kat karşılığı sözleşmeleri aldetmek. Şirketin mevzuu ile ilgili olmak kaydıyla şirket her türlü gayrimenkul satın almaya veya başkalarına iktisaba keza satmaya veya başka surette devretmeye sahibi bulunduğu gayrimenkuller üzerinde her türlü ipotek ve rehin sayir mükellefiyet ve mülkiyetin gayri ayni haklar vaz (tesis ve...