06 / 05 / 2024

Selin Kök ali ağaoğlu

Selin Kök ali ağaoğlu

Medyaya "Ağa'nın Son Gözdesi" başlığıyla yansıyan bu habere göre Ali Ağaoğlu, önce yeni aldığı 545 bin Euro değerindeki Rolls Royce’uyla Bebek’te tur atmış daha sonra da Arnavutköy’deki balıkçıda sarışın bir kadınla buluşmuştu...

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbıyık, Fikret Akbıyık, Ali İhsan Akbıyık, Zeki Akbıyık ve Sedat Akbıyık ortaklığında kuruldu. 

Newcıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newcıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gök, Ali Haydar Boztepe ve Özkan Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Gölcük Ali Uçar Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki caddelerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük ilçesinde çalışmaya yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri cadde üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Ankara'daki Akkuzulu grup yolu asfaltlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk'a bağlı Akkuzulu, Kapaklı, Eskiçöte, İmam Hüseyin, Küçük Ali, Cücük grup yolundaki asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

2006 yılında Galatasaray'ın stad problemini TOKİ çözecek!

2006 yılında Galatasaray'ın stad problemi, Toplu Konut İdaresi'nin devreye girmesiyle 900 milyon dolarlık dev bir projeye dönüşecekmiş. Kulüp, 41 dönümlük Ali Sami Yen'i TOKİ'ye devredecekmiş.

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Kış, Ali Gültekin, Hüseyin Çamak, Tolga Avgören ve Abuzer Kiraz tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

RTÜK'ten Ali Ağaoğlu kararı

RTÜK, Ali Ağaoğlu’nun oynadığı reklam filminde Türk bayrağına yer verilmesiyle ilgili dosyayı görüştü. Reklam filmine ceza verilmedi. Kurulun CHP'li üye Ali Öztunç karara tepki gösterdi.

Ali Kılıç: Maltepe'de Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam’la bir araya geldi. Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi’ni kalıcı güzel bir mekân yapacağız" dedi.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu dün Nişantaşı'na geldi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena, önceki gün babasının kendisi ve özel misafirleri için tahsis ettiği lüks araçla Nişantaşı’na geldi.Önce geçeceği yere yürümeyi düşünen genç kız, sonra vazgeçip yine kendisini bekleyen araca bindi.

Ping Pong Mimarlık Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Ping Pong Mimarlık Tasarım Anonim Şirketi, Gülistan Açılmış, Selin Esendemir, Mehmet Ali Bilik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Ali Ağaoğlu'nun tarihi köşkü!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu, İstanbul- Kuruçeşme'de yeni taşındığı köşkünün kapılarını ilk kez ALEM Dergisi'ne açtı. 1954 yapımı, Boğaz'a nazır 3 katlı bina 30 yıl boyunca Suriye Konsolosluğu olarak kullanılmış...

Ali Ağaoğlu köşkünün kapılarını ilk kez Alem dergisine açtı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu, İstanbul- Kuruçeşme'de yeni taşındığı köşkünün kapılarını ilk kez ALEM Dergisi'ne açtı. 1954 yapımı, Boğaz'a nazır 3 katlı bina 30 yıl boyunca Suriye Konsolosluğu olarak kullanılmış...

Selin Kök ali ağaoğlu Haberi

Selin Kök ali ağaoğlu

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde "sarışın" bir bayanla görüntülenmişti.


Medyaya "Ağa'nın Son Gözdesi" başlığıyla yansıyan bu habere göre Ali Ağaoğlu, önce yeni aldığı 545 bin Euro değerindeki Rolls Royce’uyla Bebek’te tur atmış daha sonra da Arnavutköy’deki balıkçıda sarışın bir kadınla buluşmuştu.


2 Haziran 2014'te yayınlanan bu haber Sözcü Gazetesi'nde fırtına kopardı.Çünkü o habere konu olan isim Sözcü Gazetesi'nin 'Ayşe Arman'ı olarak görülen Selin Kök'tü.


Mesleğe World Travel Channel'ın kurumsal iletişim müdürü olduğu sırada kanalın genel müdürünün teklifiyle program sunuculuğu ile adım atan Selin Kök, daha sonra Cnbc-e'de görev aldı.Ardından transfer olduğu TGRT'de ise Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yaptı.


Yaklaşık 2 yıldır ise Sözcü Gazetesi'nde başarılı röportajlara imza atan Selin Kök'ün Sözcü'de sık sık konuk ettiği Ali Ağaoğlu ile birlikte fotoğraflarının gazetelerde yeralması...