27 / 04 / 2024

Selin Korkut

Selin Korkut

İstanbul Empati Gayrimenkul Anonim Şirketi, Selin Korkut Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan 'da İstanbul, Kadıköy, Caddebostan Mahallesi' nde kuruldu.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Suryapsu Selin Arlı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suryapsu Selin Arlı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arlı Alnargun tarafından kuruldu.

TOKİ Muş Korkut’ta 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Muş Korkut projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Muş Korkut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Muş Korkut 2022 sosyal konut projesi...

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti İzmir'e taşındı!

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti radikal bir karar alarak Egenin incisi İzmir'e yerleşti...

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 binTL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük Çakraklı ve Vehbi Peksen ortaklığında kuruldu.

Antalya’daki Şehzade Korkut Camisi restore ediliyor!

Antalya Kaleiçi’nde bulunun Şehzade Korkut Camisi restore ediliyor. Yıkıntıda bulunan taşlar yapay zeka aracılığıyla birleştiriliyor. Cami bu yıl açılacak.

Valilikten Mühendis Korkut Küçükcan'ın ölümü ile ilgili açıklama!

Gaziantep Valiliği mühendis Korkut Küçükcan'ın Akkent'teki cami inşaatında kubbeye beton dökmek amacıyla kurulan iskelenin çökmesi ve enkaz altında kalması ve 33 saat devam eden kurtarma çalışması ile ilgili açıklama yaptı. 

Mühendis Korkut Küçükcan için İMO'da tören düzenlendi!

Gaziantep’te cami inşaatında kubbeye beton dökmek için kurulan iskelenin çökmesi ile 33 saat boyunca enkaz altında kalarak hayatını kaybeden mühendis Korkut Küçükcan (38) için İnşaat Mühendisleri Odası'nda (İMO) tören gerçekleştirildi...

Şehzade Korkut Camisi 2021'de açılacak! 

Restorasyonu devam eden Şehzade Korkut Camisi 2021 yılında hizmete açılacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş camideki çalışmaları inceledi.

Şehzade Korkut Camisi 123 yıl sonra külahına kavuştu! 

Antalya'da bulunan ve bir süredir restorasyon çalışmaları nedeniyle tadilatta olan Şehzade Korkut Camisi'nin külahı 123 yıl sonra yerine takıldı. 

Selin Şekerci: Her sene evi değişiyorum!

Önceki akşam annesi Funda Hanım'la Akmerkez'de görüntülenen Selin Şekerci'yi yeni eve taşınma telaşı sardı. Şekerci, mutfak eşyaları satan bir elektronik mağazadan alışveriş yaptı.

Selin Korkut Haberi

Selin Korkut

İstanbul Empati Gayrimenkul Anonim Şirketi, Selin Korkut Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da  Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu. 


İstanbul Empati Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetlerinde bulunmak


İstanbul...