03 / 05 / 2024

Selva Eren kimdir

Selva Eren kimdir

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Türk Reasürans AŞ kuruldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından reasürans kapasite ihtiyacının karşılanması amacıyla Türk Reasürans AŞ kuruldu. Şirketin Genel Müdürlüğüne ise Selva Eren atandı.

DASK 6 Şubat depremlerindeki 600 bin dosya için 35 milyar TL ödedi!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Müdürü Selva Eren yaptığı açıklamada asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle 600 bin dosya kapsamında 35 milyar Türk Lirası ödeme yapıldığını söyledi.

Deprem hasarında ödenen tazminat tutarı 29,5 milyar TL'ye ulaştı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Müdürü Selva Eren yaptığı açıklamada asrın felaketi şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin şu ana kadar 29,5 milyar Türk Lirası ödeme yaptıklarını dile getirdi.

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Depremle birlikte herkes merak ediyordu! İşte DASK’ın fonlarında biriken paranın miktarı!

Türk Reasürans ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu, deprem fonlarının hazır olduğunu duyurdu. Peki Kurumun Genel Müdürü Selva Eren’in yaptığı açıklamaya göre, DASK’ın fonlarında deprem için biriken paranın tutarı ne kadar?

KOBİ’lere büyük müjde! Küçük işletmelere 10 milyar TL destek!

TÜRK Reasürans Genel Müdürü Selva Eren, devlet destekli alacak sigortasının ekonomiye ve ticarete ciddi katkı sağladığını söyledi. Yeni sigorta türüne dair konuşan Eren, devlet destekli alacak sigortasında gelinen noktayı anlattı.

DASK kapasitesi 40 milyar TL'ye çıkarıldı!

Zorunlu Afet Sigortası için çalışmaların başladığını dile getiren  Selva Eren, sigorta kapasitesinin 40 milyon TL'ye çıkarıldığını dile getirdi. 

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Depreme karşı konut değil bina sigortalanmalı!

Türk Reasürans'ın Genel Müdürü Selva Eren, "Konut yerine “bina” sigortalanmalı. Bir deprem anında, o bina komple yeniden yapılacak şekilde tazminata konu olmalı" dedi ve "Bizim verdiğimiz tazminat ile bina yeni ve güvenilir halde yerini bulmalı" açıklamasında bulundu.

Türk Reasürans, İstanbul Finans Merkezi'nden güvence ihraç edecek!

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Türk Reasürans AŞ kuruldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından reasürans kapasite ihtiyacının karşılanması amacıyla Türk Reasürans AŞ kuruldu. Şirketin Genel Müdürlüğüne ise Selva Eren atandı.

Şerif Eren kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunulacak olan Şerif Eren'in özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Eren Tümer kimdir?

Mimar Eren Tümer kimdir? Mimar Eren Tümer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Eren Tümer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Eren Tümer...

Uğur Şeren kimdir?

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren kimdir? Uğur Şeren, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur Şeren, ne zamandan beri bu görevde çalışıyor?

Selva Eren kimdir Haberi

Selva Eren kimdir

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, sigorta ve özellikle reasüransın oldukça uzmanlık gerektiren teknik bir sektör olduğunu belirtti.

Reasürans alanında uzmanlaşmış bir sigorta profesyoneli olduğunu, yurt dışındaki eğitimini ve çalışma hayatını tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndüğünü ve kendi firmasını kurarak sigortacılığa başladığını dile getiren Eren, kuruluşunun 2. yılından itibaren firmasının stratejik yönünü reasürans alanına çevirdiğini, reasürans konusunda uzmanlaşarak özellikle global brokerlik firmalarının Türkiye ofisleri ile rekabete girdiklerini ve oldukça büyük projelere imza attıklarını söyledi.

Eren, sözlerine şu şekilde devam etti: "Söz konusu dönemde enerjiden otoyollara, havalimanlarına kadar pek çok büyük altyapı projesine imza atarak ülkemiz sigortacılığına katkıda bulunduk. Uluslararası reasürörlerle doğrudan iş geliştirerek firmamızı büyüttük. Zorlu bir süreçti ama sürecin sonunda ekip olarak dünya üzerindeki...