12 / 05 / 2024

SEM Radiflow

SEM Radiflow

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow'u bünyesine kattı.

Sem Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sem Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu'nda Oktay Güney ve Yavuz Yücel Özcan ortaklığında kuruldu.

Sem Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Sem Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda Oktay Güner ve Yavuz Yücel Özcan tarafından kuruldu.

Sabancı Holding iki dev dijital pazarlama şirketini bünyesine kattı

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow'u bünyesine kattı.

Magacons Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magacons Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  160 bin TL sermaye bedeli ile Vahan    Semırjyan tarafından kuruldu.

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Demirbaş tarafından kuruldu.

Sem Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sem Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Solmaz ve Servet Kılıç ortaklığında kuruldu.

Mbart Yapı Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbart Yapı Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kösem  tarafından kuruldu.

Sem Global Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sem Global Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sumru Canbek ve Emre Ayan ortaklığında kuruldu.

Osmaniye’de inşaattan düşen işçi öldü!

Osmaniye Alibeyli Mahallesi'nde yer alan inşaatın 10. katında çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşen Suriyeli Hösem Elturku yaşamını yitirdi.

Osmaniye'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Osmaniye'de 30 yaşındaki Suriyeli Hösem Elturku, çalıştığı 10 katlı inşaatın en üst katından düştü. Elturku, olay yerinde hayatını kaybetti...

Sem Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sem Global İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Sarpkaya tarafından kuruldu. 

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Keskin tarafından kuruldu.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

SEM Radiflow Haberi

SEM Radiflow

Sabancı Holding, yeni ekonomik sistemde 5 yıllık küresel büyüme stratejisinin gereği olarak, dijital teknolojiler alanındaki yatırımlarını hızlandırdı. 2025 yılı sonuna kadar, banka dışı gelirlerini ikiye katlamayı hedefleyen Sabancı Holding, bu kapsamda iki önemli global satın alma gerçekleştirdi.

Veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow’u bünyesine katan Sabancı Holding, bu satın almalarla birlikte dijital alandaki küresel ayak izini de güçlendirmiş oldu.

Sabancı Holding’in, "yeni ekonomi" stratejisi kapsamında dijital işlerini global ölçekte yönetmek üzere Hollanda’da kurduğu Dx Technology Services and Investment BV (DxBV) ile dünyanın farklı coğrafyalarına kendi teknoloji çözümlerini sunacak.

HEDEF 2025 YILINDA YÜZDE 13 PAZAR PAYI

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Cenk Alper, çatı şirketleri DxBV aracılığıyla gerçekleştirdikleri bu iki satın...