21 / 05 / 2024

Sema Çelebi tutuklama

Sema Çelebi tutuklama

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına çıkarken gözaltına alınan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Sema Çelebi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri!

Fiyatların 69 bin 55 TL'den başladığı projede 5 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri...

Sema Çelebi serbest bırakıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına çıkarken gözaltına alınan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Sema Çelebi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Sema Çelebi kaçak inşaat yaptırmak suçuyla gözaltına alındı!

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.

Erdal Çelebi: Darbe girişiminden en çok emlak sektörü etkilendi!

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

Ünlü işadamlarına tutuklama talebi!

FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı artıyor. İstanbul ve İzmir'de yürütülen soruşturmalarda ünlü işadamları tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi.

Bosna Sema Eğitim Kurumları devrediliyor mu?

FETÖ'ye yakınlığı bilinen Bosna Sema Eğitim Kurumlarının, bünyesindeki okulları Bosna Hersek İslam Birliğine devredeceği ileri sürüldü.

Fatih Üniversitesi Sema Hastanesi kapatıldı!

İstanbul’un Maltepe ilçesindeki Dragos sahil yolundaki Fatih Üniversitesi Sema Hastanesi'ne el kondu. Hastane kapatıldı.

Makedonya Kebir Mehmet Çelebi Camii restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan ve 1963 depreminde hasar gören Kebir Mehmet Çelebi Camii Türkiye'nin de desteğiyle restore edildi.

Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru yeri!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 5 adet konut; kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte, Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru yeri..

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları başlıyor!

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları bugün başlıyor ve devam ediyor. Fiyatların 69 bin 55 liradan başladığı projede 5 adet daire satışta.

Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri!

TOKİ'nin Kırıkkale Çelebi projesinde yer alan 5 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. İşte, Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri...

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvurusu ne zaman?

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 5 adet daire için başvuru dönemi henüz başlamadı. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi başvurusu ne zaman?

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı denetlendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hava sıcaklığının 47 dereceyi gösterdiği öğle saatinde Çelebi Sultan Mehmed Camii inşaatını denetledi.

Sema Çelebi tutuklama Haberi

Sema Çelebi tutuklama

Sema Çelebinin Bodrum'da hakaret suçu nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunduğu ve yurt dışına çıkarken bu nedenle gözaltına alındığı ortaya çıktı. 


Bir dönem televizyon kanallarında yayınlanan yarışma programlarında jüri üyeliği yaparak ünlenen 61 yaşındaki Sema Çelebi, feribotla Yunanistan'ın Sisam Adasına gitmek için Kuşadası'ndan çıkış yaparken gözaltına alınmıştı. Kuşadası Limanında Sisam feribotuna binmek için pasaport kontrolüne giren Çelebinin deniz polisi tarafından bilgisayarla yapılan UYAP kontrolünde Bodrum 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından ifade için arandığı ortaya çıktı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Amirliği tarafından yurt dışına çıkışına izin verilmeyen ve gözaltına alanın Sema Çelebi, daha sonra Kuşadası Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Burada ifadesi alınan Çelebi, serbest bırakıldı. 


KOMŞUSUNA HAKARETTEN YARGILANIYOR

Kuşadası'nda yurt dışına çıkarken gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Sema Çelebinin yurt...