13 / 05 / 2024

Sema Pekdaş özgeçmiş

Sema Pekdaş özgeçmiş

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş kimdir? Sema Pekdaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sema Pekdaş, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Sema Pekdaş ..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı belediyeye tahsis edilsin!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kira sözleşmesi geçen yıl sona eren ve açılan ihaleyle özel şahsa kiralanan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın belediyeye tahsis edilmesi için çağrıda bulundu.

Konak, İzmir’in gayrimenkulde en pahalı yeri!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, göreve geldiği günden beri hayata geçirdikleri yatırımları anlattı. Pekdaş, Konak'ın İzmir’in gayrimenkulde en pahalı ilçesi olduğunu söyledi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Gültepe'de imar planları yenilenmeli!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş Gültepe için özel projeler geliştirdiklerini açıklayarak “İyi bir plan yapılıp yollar açıldıktan sonra her şey kendiliğinden gelecek” dedi.

Sema Pekdaş'tan Alsancak Stadı açıklaması!

 Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, 13 bin kişilik Alsancak Stadı için sadece 21 araçlık otopark yeri ayrıldığını söyledi.

İzmir Gültepe Kompleksi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada hem hizmet ürettiklerini hem de diğer kamu kurumlarının eksiklerini giderdiklerini belirtti. Pekdaş "Gültepe Toros Mahallesi’nde pazaryeri ve semt merkezi olan bir kompleksin temelini atacağız." dedi

Malkara Aile Yaşam Merkezi'nin ihale tarihi belirlendi!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, görevdeki 3. yılını gazetecilerle düzenlediği kahvaltılı toplantıda değerlendirdi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binası dönüşümü tetikleyecek!

Vatandaşları evinde ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada Yenişehir Pazaryeri’nin yerine inşa edecekleri yeni belediye hizmet binasının, bölgede başlayacak kentsel yenilemeyi tetikleyeceğini söyledi.

Konak'ta kentsel dönüşüm hızlanacak!

Ev ziyaretlerini sürdüren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri bölgesinde başlayacak kentsel yenilemeyi tetikleyeceğini söyledi.

İşte İzmir Konak'ın 7 yeni projesi!

Konak Belediye Başkan Sema Pekdaş, İzmir Konak'ta hayata geçirecekleri yeni projelerini anlattı. Pekdaş, pazaryerinden spor kompleksine, semt evinden otoparka kadar 7 yeni projenin 2017 yılında hizmete sunulacağını belirtti.

Sema Pekdaş özgeçmiş Haberi

Sema Pekdaş özgeçmiş

Sema Pekdaş kimdir?

Sema Pekdaş, Balkan göçmeni bir babanın ve Burdurlu bir annenin çocuğu olarak 1957 yılında doğdu. 1974' de üniversite eğitimine Orta Doğu Teknik Üniversitesi' nde başladı. ODTÜ Öğrenci Temsilcileri Konseyi' nin kuruluşuyla öğrenci temsilcisi oldu, Ankara Kadın Derneği kurucuları arasında yer aldı.


12 Eylül döneminde öğrenimine ara vermek zorunda kaldı. 12 Eylül' ün hukuksuzluğuna inat, 1980 yılında girdiği 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi' ni 1986 yılında bitirdi.

1995 Aralık ayında Manisalı 16 gencin gözaltına alınarak 11 gün boyunca işkence gördüğü, "Manisalı Gençler" olarak anılan yargılamada dava avukatı olarak görev aldı.

İzmir Kadın Platformu' nu oluşturulmasında görev aldı. 1992 tarihinden 1999 tarihine kadar Balçova Belediyesi' nin tek kadın belediye meclis üyesiydi. Bu dönemde İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği ve Başkan Yüksel...