28 / 04 / 2024

Semanur Kurt kimdir

Semanur Kurt kimdir

Antalya'nın kentsel olarak bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu belirten Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, "Projeler temelde rant artışını değil, can güvenliğinin sağlanmasını ve yaşam düzeyinin yükseltilmesini amaçlamalıdır" dedi

Semanur Kurt: Antalya'nın köklü imar sorunları var!

Kendisini Antalya'nın iyileştirilmesine ve geliştirilmesine adamış bir isim olan Semanur Kurt uzun yıllar görev aldığı Kent Konseyi'ne yeniden başkan seçildi. Semanur Kurt 'Antalya'nın köklü imar sorunları var' dedi.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ali Kurt kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdürlüğüne atanan Ali Kurt oldu. Peki Ali Kurt kimdir? Ali Kurt daha önce hangi işlerde görev aldı?

Deniz Kurt kimdir?

AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt oldu. Peki, AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kimdir? Deniz Kurt bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Antalya'da ada bazlı kentsel dönüşüm gerekli!

Ada bazlı kentsel dönüşüm, Antalya'da bozulan imar yapısının değişmesi için fırsat olarak görünüyor. Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, kentteki dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Kentsel dönüşüm yaşam düzeyinin yükseltilmesi içindir!

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, “Kentsel dönüşüm projeleri yaşam düzeyinin yükseltilmesini amaçlamalıdır. Bu projeler, ayrıcalıklı imar hakkı sağlama aracı olarak kullanılmamalıdır” diye konuştu.

Kentsel dönüşümde dolandırıcılara dikkat!

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, son zamanlarda kendilerine “gayrimenkul geliştirme uzmanı” adını veren bazı kişi veya firmaların, ‘Kentsel Dönüşüm’ adı altında vatandaşları dolandırıp evlerini elinden aldığını öne sürdü.

Antalya kentsel olarak değişim ve dönüşüm içerisinde!

Antalya'nın kentsel olarak bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu belirten Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, "Projeler temelde rant artışını değil, can güvenliğinin sağlanmasını ve yaşam düzeyinin yükseltilmesini amaçlamalıdır" dedi

Antalya'da imar sorunu yaşanıyor!

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, Antalya’da, öncelikle imar ve planlama konusunda yaşanmakta olan sorunların bugüne kadar bir standardın yakalanamadığının göstergesi olduğunu da vurguladı.

Abdurrahman Kurt kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Kurt, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Abdurrahman Kurt kimdir? Abdurrahman Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev alı? İşte Abdurrahman Kurt...

Oğuzhan Kurt kimdir?

Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt kimdir? Oğuzhan Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oğuzhan Kurt, ne zamandan beri Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Antalya Kent Konseyi'nden uyarı!

Semanur Kurt, Antalya bölgesi için verilen çok sayıdaki taş ocakları ruhsatlarının, başta tarım alanları olmak üzere doğal ve kültürel değerler üzerinde artık geri dönülmesi imkansız zararlar oluşturduğunu belirtti

Avni Kurt kimdir?

Yalova Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kimdir? Avni Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Avni Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Avni Kurt..

Kazım Kurt kimdir?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kimdir? Kazım Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Kurt..

Semanur Kurt kimdir Haberi

Semanur Kurt kimdir

Antalya kentinin bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu belirten Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, "Antalya kenti, nüfus artışı, turizmin gelişimi, ekonomik faaliyetlerde hizmetlerde çeşitlilik ve uzmanlaşmayla birlikte sosyal, ekonomik, fiziksel anlamda değişim ve dönüşüm geçirmektedir. Tarım alanları hızla kentsel alanlara dönüşmekte, kıyılarımız yoğun yapılaşma baskısı altında kalmakta, kent fiziksel olarak yayılmakta, bu yayılma açık ve yeşil alanlara önemli bir baskı oluşturmaktadır. Bu süreç, özellikle bir tarım kenti olan Antalya'nın gelecekte sosyal, ekonomik, ekolojik sorunlara yol açmasına neden olacağı gibi kentin geleceği açısından da kaygı verici olarak görülmektedir" dedi. 

AMAÇ, YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEK' 

Kent kimliğine ve dokusuna uygun olmayan geri dönüşü olmayan uygulamaların Antalya'da yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınması, kent için oluşturulacak kentsel dönüşüm stratejilerinin belirlenmesi kentimizin geleceği açısından büyük önem...