14 / 05 / 2024

sembolik düğün töreni

sembolik düğün töreni

Akka Otelleri Genel Koordinatörü Aşkın Kahrıman yaptığı açıklamada, turizm sektörünü daha aktif hale getirme çalışmaları kapsamında değişik kültürlere yönelik sembolik düğün törenleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi...

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Türkiye'de 1.7 milyon konut dönüştü!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi ve 1,7 milyon konutun dönüştürüldüğünü belirtti.

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen organizasyonda 27 emlak ofisi ödüle değer görüldü.

Emlağın En’leri Ödül Töreni gerçekleşti!

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ni düzenledi. 10’uncu yılını kutlayan Hürriyet Emlak’ın düzenlediği törende emlak sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

Türkiye'deki 6,5 milyon yapı 20 yılda dönüştürülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havaalanı Mahallesi'nde Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Konutları Teslim Töreni'ne katıldı. Erdoğan,"Türkiye genelinde 20 yılda 6,5 milyon yapıyı bu şekilde dönüştürmeyi hedefliyoruz." dedi.

Rönesans Sürdürülebilir Geleceği Tasarla ödül töreni 5 Nisan'da!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının ödül töreni 5 Nisan 2016’da, Saat 19.00 da Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda düzenlenecek.

AIPH'nin Yılın Üreticisi Ödül Töreni Essen'de yapıldı!

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği'nin (AIPH) Yılın Üreticisi Ödül Töreni, Almanya'nın Essen kentindeki dünyanın en büyük bahçecilik fuarında yapıldı.

Elazığ Gazi Caddesi Kentsel Yenileme Yarışması ödül töreni yapıldı!

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Gazi Caddesi Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilitasyonu Mimarı” proje Yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Konak Belediyesi hizmet binası yarışmasında ödül töreni düzenlendi!

Konak Belediyesi'nin Yenişehir Pazaryeri'nin olduğu alana inşa edeceği hizmet binası için düzenlenen ulusal yarışmanın ödül töreni Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Realty World Türkiye Kupası Ödül Töreni gerçekleşti!

Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2014 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi.

sembolik düğün töreni Haberi

sembolik düğün töreni


Akka Otelleri Genel Koordinatörü Aşkın Kahrıman, turizmi daha aktif hale getirme  çalışmaları kapsamında değişik kültürlere yönelik sembolik düğün törenleri  gerçekleştirdiklerini belirtti. Akka Otelleri Genel Koordinatörü Aşkın Kahrıman, Türk turizmini deniz, kum ve güneş  konseptinden çıkarıp daha aktif hale getirmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi. 


Müşterilerinden çok yoğun şekilde sembolik düğün yapılması konusunda talep almaya  başladıklarını anlatan Kahrıman, şöyle devam etti.  ‘’Geçen yıldan itibaren 2014 yılı için çok ciddi teklifler alıyoruz. Özellikle sembolik düğün  törenleri çok revaçta, sadece gelin ve damattan oluşan birçok sembolik düğün törenleri  gerçekleştirdik. Bunun en keyifli yanı farklı ülkelerden olması. İngiltere, Kazakistan ve  Rusya’dan da fazla talep geliyor. Rusya’dan düğün için gelen misafirlerimize mutlaka  ekmek – tuz hazırlıyoruz. Kazakistan’dan gelen misafirlerin organizasyonda gecenin sonunda kız tarafından erkek tarafına...